VIDEO Omleta cu patru ingrediente a actorului Stanley Tucci / Gustarea lui preferată de la miezul nopții este făcută cu alimente de bază din cămară

omleta, stanley tucci, reteta omleta, actor

Toată lumea are acele ingrediente de bază în bucătărie pe care le păstrează mereu la îndemână pentru mese rapide. Pentru mulți dintre noi, poate fi vorba de paste, fasole la conservă, sos la borcan, carne tocată, ciuperci sau ouă, transmite publicația Allrecipes.

Actorul Stanley Tucci, care are un talent deosebit pentru a găti mese cu aspect extravagant, a spus că gustarea lui preferată de la miezul nopții este făcută numai cu alimente de bază din cămară.

Tucci a împărtășit rețeta sa de omletă cu patru ingrediente într-o postare recentă făcută pe Instagram.

„[Este] omletă cu ciuperci, toate aceste tipuri diferite de ciuperci, și niște spanac. Am pus puțin parmezan pe ele, iar apoi le vom mânca sub formă de sandvișuri”, a spus el.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stanley Tucci (@stanleytucci)

Actorul nu specifică despre ce fel de ciuperci este vorba și nici nu dă detalii despre modul în care prepară omleta. Astfel, poate fi folosită orice metodă.

În ceea ce privește sandvișurile despre care vorbește Tucci, Allrecipes scrie că este vorba, probabil, de sandvișuri cu omletă la care se folosește pâine prăjită.

Sursa foto: captură din video (Instagram/stanleytucci)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *