Un brand românesc de ulei de măsline a câștigat toate cele trei concursuri mondiale la care a participat în acest an / O nouă medalie de aur, la Londra

uei de masline, competitii, eliada, londra Sursa foto: PxHere

Este al doilea an consecutiv când uleiul Eliada câștigă medalie de aur la LIOOC 2024, London International Olive Oil Competitions. Eliada (https://www.eliada.eu/) este un brand românesc care a luat ființă în 2019, creat pentru a promova uleiurile extravirgine de măsline de calitate.

Uleiurile firmei sunt produse în zona de nord a Greciei, din măsline specifice zonei, o mare atenție acordându-se procesului de extracție pentru a se păstra în cât mai mare proporție conținutul de substanțe antioxidante benefice sănătății (polifenolii specifici).

Anul acesta, Uleiul extravirgin Eliada Premium, extras la rece, a obținut trei medalii de aur la toate cele trei concursuri mondiale la care a participat: Concursului Internațional de Ulei de Măsline Atena 2024 (Athens IOOC 2024), Berlin Global Olive Oil Awards  (Berlin GOOA 2024) și la LIOOC 2024. London International Olive Oil Competitions a anunțat rezultatele chiar în această dimineață. Eliada își păstrează, astfel, titulatura de cel mai premiat ulei de măsline cu brand românesc.

În plus, în cadrul competiției de la Atena, Eliada a câștigat și premiul de cel mai bun ulei de măsline din specia Chalkidikis din întreaga competiție. Anul trecut, uleiul obținuse medalie de argint.

Sursa foto: PxHere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *