Un bărbat a distrus cu buldoexcavatorul mai multe culturi de mazăre în Teleorman / Polițiștii nu au reușit să îl oprească, deși au tras cu arma spre anvelopele vehiculului

mazare, buldoexcavator, politie, teleorman Sursa foto: Pixabay / geralt

Update 14.13: Şoferul buldoexcavatorului care a fost urmărit de poliţişti, după ce a distrus mai multe culturi de mazăre, a încercat să lovească autospeciale de Poliţie şi nu a putut fi oprit nici când s-a tras cu arma spre anvelopele autovehiculului, s-a prezentat singur la Poliţia Alexandria, informează, luni, IPJ Teleorman, potrivit Agerpres.

Articolul inițial:

Un şofer pe un buldoexcavator a fost urmărit de poliţişti, după ce a distrus mai multe culturi de mazăre, a încercat să lovească autospeciale de Poliţie şi nu a putut fi oprit nici când s-a tras cu arma spre anvelopele autovehiculului, informează, luni, IPJ Teleorman, transmite Agerpres.

Pe un teren accidentat, în afara localităţii Alexandria, şoferul a abandonat buldoexcavatorul şi acum este căutat poliţişti.

„În seara de 31 martie a.c., Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată de către un bărbat din localitate cu privire la faptul că o persoană care conduce haotic un buldoexcavator i-a distrus culturile de mazăre. La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică, poliţiştii efectuând semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul vehiculului nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea pe centura ocolitoare a oraşului şi în zona extravilană”, precizează IPJ Teleorman.

Poliţiştii au plecat în urmărirea buldoexcavatorului, în vederea opririi, însă şoferul de pe utilaj a încercat, în repetate rânduri, să lovească autospecialele şi pe poliţişti, moment în care aceştia au folosit armamentul din dotare, către anvelopele vehiculului, fără ca şoferul să oprească.

„În extravilanul localităţii, terenul accidentat nu a permis urmărirea acestuia, ulterior vehiculul fiind abandonat pe câmp de către conducătorul auto şi găsit de poliţişti. La acest moment, poliţiştii din Alexandria derulează activităţi în vederea stabilirii identităţii şi depistării acestuia”, mai anunţă IPJ Teleorman.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere.

Sursa foto: Pixabay / geralt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *