Târguri internaționale cu profil agro-alimentar, anulate sau amânate din cauza epidemiei de coronavirus ( CO-VID 19 )

Târguri internaționale cu profil agro-alimentar, anulate sau amânate din cauza epidemiei de coronavirus ( CO-VID 19 ) Târguri internaționale cu profil agro-alimentar, anulate sau amânate din cauza epidemiei de coronavirus ( CO-VID 19 )

Firma DLG InterMarketing organizatoare a târgului AGRARIA de pe platforma de la Jucu, județul Cluj, a decis amânarea evenimentului după ce autoritățile românești au interzis întâlnirile publice cu peste 1000 de participanți. Expoziția urma să aibă loc în perioada 2 – 5 aprilie și a fost reprogramată pentru o dată viitoare.

”DLG InterMarketing menţine permanent contactul cu autorităţile de sănătate publică ale Guvernului României în ceea ce priveşte evoluţia coronavirusului Covid-19, organizatorul şi partenerii săi continuând să monitorizeze şi să evalueze îndeaproape situaţia.

Sănătatea şi siguranţa tuturor angajaţilor, partenerilor, furnizorilor şi vizitatorilor sunt prioritare pentru DLG InterMarketing, sub acest aspect fiind luate măsurile adecvate pentru a proteja cât mai bine sănătatea participanţilor la AGRARIA 2020”, a precizat organizatorul Agraria pe pagina de facebook.

Tot din cauza epidemiei de coronavirus, au fost anulate sau amânate și alte târguri internaționale din țări afectate. Japan Management Association, organizatorul FOODEX JAPAN 2020, a luat oficial decizia de a anula evenimentul, programat inițial la Makuhari Messe, în perioada 10 – 13 martie 2020. Decizia a fost luată după anunțul făcut de guvernul japonez în 26 februarie, solicitându-se organizatorilor să anuleze evenimente de mare amploare pentru a preveni răspândirea epidemiei.

În Grecia, organizatorii târgului Food Expo au decis să amâne evenimentul, programat inițial în martie, în perioada 16-18 mai, pentru a evita izbucnirea unor noi focare de coronavirus, anunță euromeatnews.com.

Alte două târguri, Alimentaria Barcelona (20-23 aprilie) și Interpack (Dusseldorf, 7-13 mai) sunt încă în program, dar evoluția epidemiei de coronavirus în Spania și Germania poate duce la anularea sau întârzierea acestor evenimente.

Târguri internaționale cu profil agro-alimentar, anulate sau amânate din cauza epidemiei de coronavirus ( CO-VID 19 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *