Seria de articole „Sunt corporatist, deci mănânc” continuă pe G4Food, explorând obiceiurile alimentare ale corporatiștilor din România. În acest episod, Andreea, coordonator proiecte achiziții, împărtășește rutina ei culinară și modul în care își organizează pauza de prânz.
„Prefer să nu mănânc în timpul pauzei de prânz, aleg să fac un mic fasting, pentru că ajută la reducerea caloriilor. Dacă totuși mi-e foarte foame, spre sfârșitul pauzei pot să cobor la Mega să-mi iau un iaurt sau o cottage cheese. Cea mai plăcută variantă rămâne să cobor și să iau masa la un restaurant cochet din zonă, unde mă pot bucura de un moment de liniște”, a povestit Andreea, pentru G4Food.
Ea mărturisește că, înainte de pandemie, obișnuia să-și aducă un pachet de acasă, dar acum preferă variantele mai rapide și eficiente. Indiferent de alegere, Andreea subliniază importanța grijii pentru sănătate: „Important este să avem grijă de noi”.
Rubrica „Sunt corporatist, deci mănânc” își propune să dezvăluie detalii interesante despre obiceiurile culinare ale celor care lucrează în birouri, punând accent pe preferințe, schimbări în stilul de viață și provocările din viața cotidiană a corporatiștilor.