Mini quiche cu somon, cartofi și creson pentru un mic dejun savuros / O rețetă versatilă și prietenoasă cu congelatorul 28 aprilie Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie | Regula de aur pentru cele mai bune sarmale/ Ce pun moldovencele în compoziție ca să nu se sfărâme în oală/ Rămân întregi și super gustoase 27 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii
Două rețete cu avocado, care te vor ajută să reduci efectele asteniei de primăvară/ Acest superaliment, bogat în nutrienți esențiali și grăsimi sănătoase, este un adevărat aliat împotriva oboselii de sezon 27 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Turte de mălai, umplute cu brânză sau orice altceva/ Ca și tacos sau quesadilla, cachapas venezuelene pot fi personalizate cu umpluturi diverse 27 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
A mai rămas încă niște cozonac de la Paște? O idee originală: tort de înghețată de iaurt și cozonac cu sos cald de ciocolată 27 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceaiul care te scapă de greață, e aromat și sănătos / Cum prepari corect ceaiul de ghimbir proaspăt 27 aprilie Redacția 0 comentarii
Ți-au rămas albușuri după ce ai folosit gălbenușul la maioneză sau prăjituri? Nimic mai simplu: fă o omletă din ele, în care adaugi ierburi aromatice/ Este dietetică, pufoasă și bogată în proteine 27 aprilie Redacția 0 comentarii
Cheese cake: o bază care se sfărâmă și alte probleme care pot apărea atunci când prepari acest desert popular și cum le poți evita 26 aprilie Redacția 0 comentarii
Secretul italienilor pentru a folosi cât mai puțină sare în mâncare. Un amestec din ingrediente la îndemâna oricui și care se prepară în câteva minute 26 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum repari mâncarea prea sărată, arsă sau fără gust. Cu aceste trucuri nu trebuie să o arunci 26 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii
Salată cu brânză de capră, zmeură și oțet balsamic / E garnitura perfectă pentru orice masă 26 aprilie Angela Sabău 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 28 aprilie – 4 mai 26 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele bunicii / Ciorbă de urzicuțe, să te dregi după excesele de Paște 26 aprilie Mira Gomboș 0 comentarii
Ceva dulce | Brownie fără zahăr, dar extrem de cremos datorită unui ingredient neobișnuit/ O opțiune bună de desert sănătos, cu care să ne răsfățăm la sfârșit de săptămână 26 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Muesli pe care îl găsești în magazine este plin de zahăr și nu are nicio legătură cu rețeta originală/ Iată cum prepari Birchermüesli elvețian, cea mai sănătoasă variantă/ Îl poți personaliza în o mie de feluri 26 aprilie Redacția 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Se cumpără gata făcuți din supermarket, se fierb și se gratinează în cuptor. Gnocchi alla sorrentina, un fel simplu și apetisant, doar numele e complicat 25 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | Vrei un tort pufos și ușor, perfect pentru primăvară? Alege tortul cu lămâie și ulei de măsline în loc de unt, după rețeta unei actrițe celebre 25 aprilie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Brânză cottage cu papaya și sos de afine, o combinație rafinată pentru un mic dejun sănătos/ Se prepară rapid și poți modifica sau completa rețeta după cum îți place 25 aprilie Redacția 0 comentarii
Ouăle bătute în tigaie sunt deja gustoase și fără nimic. Dar ce le mai putem adăuga pentru a deveni irezistibile? 24 aprilie Redacția 0 comentarii
Rețetă reinterpretată: Pui „Three Martini” cu sos de vodcă, vermut și măsline Castelvetrano 24 aprilie Redacția 0 comentarii
Cinci rețete delicioase cu ingrediente pe care le ai deja în congelator. Sunt ușor de preparat și miros a primăvară 24 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii
Idei de mic dejun în săptămâna de după Paște. Toast de cozonac și căpșuni, cu iaurt sau ricotta 24 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Ce fac marii bucătari cu untul după ce l-au scos din frigider/ Trucul ținut secret le ușurează munca în bucătărie 23 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii
Orez cu sparanghel și brânzeturi, o cină ușoară și gustoasă de sezon, în stil risotto italian. Sparanghelul este un bun diuretic, iar mai nou găsim și din producție locală 23 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Borș din pipote și legume – după atâta miel și ouă să încercăm și o zeamă 23 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Nu arunca cozonacul uscat rămas de la masa de Paște. Șase moduri fabuloase în care îl poți refolosi după sărbători 23 aprilie Petrescu Camelia 1 comentarii
Pancakes din boabe de năut din conservă și dovlecei. Pot fi un mic dejun, o gustare sau chiar o cină, alături de o salată de sezon 23 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Cartofi cu bacon și brânză/ Ți-au rămas ceva cartofi de la masa de Paște? Transformă-i într-un produs gratinat apetisant 22 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Supă cremă de mazăre de sezon cu avocado și lămâie. Poate fi un prim fel sau un fel unic, dacă îi adăugăm câteva cuburi de carne sau un ou 22 aprilie Mihaela Găneț 1 comentarii
Rulouri din omletă cu șuncă și brânză – mic dejun rapid și hrănitor / Îl poți prepara cu alimente rămase de la masa de Paște 22 aprilie Angela Sabău 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 21-27 aprilie/ Refolosim mâncarea rămasă și alegem preparate mai lejere după excesele alimentare de Paște 21 aprilie Redacția 0 comentarii
Ai făcut greșit clătitele până acum! Oamenii de știință au găsit formula magică pentru cel mai pufos aluat / De ce nu trebuie să folosești niciodată unt 21 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii
Cum să faci o quiche clasică perfectă, după rețeta legendarului Jacques Pépin și a mamei lui / O rețetă clasică franceză, reinterpretată cu rafinament 20 aprilie Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Cartofi cu sos de iaurt tzatziki, garnitura perfectă pentru friptura de miel/ Aduce pe masă un aer de Grecia 20 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetă de cozonaci babani ca în Moldova, după rețeta bunicii mele. Ce pune în aluat ca să fie foarte pufoși și gustoși / Rămân proaspeți zile în șir 20 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii
Trei bruschette cu avocado și pește pentru un mic dejun lejer, în așteptarea mesei festive de Paște 20 aprilie Redacția Ioana Costescu 0 comentarii
Trei sosuri rapide pentru aperitivele și friptura de la masa de Paște/ Se prepară în câteva minute și poți alege între iaurt, hrean sau muștar 19 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Ingredientul secret de care nu știai că are nevoie piureul de cartofi. Îi schimbă tot gustul, îl face mai cremos și aromat 19 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii
Rețeta secretă a mamei pentru friptura de miel. Ingrediente și câte ore se ține carnea în baiț. Iese atât de fragedă încât se topește în gură 19 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii
Rețetele bunicii | Stufat de primăvară, o tocăniță de miel scăldat în verdețuri 19 aprilie Mira Gomboș 0 comentarii
Pastiera napoletană, un desert de Paște cu rădăcini foarte vechi care s-a răspândit în toată Italia. Amintește de pască, fiind vorba de un aluat cu o umplutură de ricotta și grâu ca de colivă 19 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
Omletă sănătoasă cu trufe și brânză brie/ Câte preparate din ouă se pot consuma pe săptămână 19 aprilie Redacția 0 comentarii
Pastele de vineri seara. În așteptarea Paștelui, cele mai simple, gustoase și aromate paste de post: spaghetti cu usturoi și lămâie 18 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
Trei feluri de a marina carnea de miel pentru ca să-ți iasă o friptură care se topește în gură/ Bonus: la ce temperatură să setezi cuptorul 18 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Pască raw fără coacere, cu migdale, rețetă moldovenească veche. A ajuns la noi documentată de Păstorel Teodoreanu, via Radu Anton Roman 18 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
Carnea de miel. De la beneficii, la contraindicații și cele mai importante sfaturi pentru a o găti corect 18 aprilie Otilia Ignat 0 comentarii
Nori galbeni de ouă. Rețetă spectaculoasă la cuptor, fără niciun alt adaos. Un video devenit viral cu preparatul preferat al artistului italian Lorenzo Jovanotti 18 aprilie Redacția 0 comentarii
Cină de post delicioasă: Tocăniță de ciuperci cu mămăliguță – gata în 30 de minute 17 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ciorba de miel tradițională pentru masa de Paște – cu borș și verdeață din belșug, să miroasă toată casa a primăvară 17 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Omletă cu sparanghel, un mic dejun proteic și fresh/ Poți pregăti sparanghelul cu o seară înainte, iar dimineață să-l pui în tigaie împreună cu ouăle 17 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii