ABC în bucătărie | Cum gătim corect legumele al dente/ De ce este de preferat să le consumăm așa 29 ianuarie Ioana Costescu 1 comentarii
Supa de ouă Egg Drop, pentru o cină cu iz chinezesc / Rețeta inspirată din bucătăria asiatică este foarte ușoară și e gata în doar 15 minute 29 ianuarie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Roșii umplute vegetariane, cu orez și ciuperci/ Un preparat vegan ușor de gătit și sățios 29 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Blondies Snickerdoodle cu Ciocolată Albă /Sunt delicioase și dau dependență 29 ianuarie Redacția 0 comentarii
Mic dejun rapid și sățios: Croissant cu ouă scrambled și avocado / Presară deasupra fulgi de ardei iute sau semințe de susan pentru un aspect spectaculos și o notă ușor picantă 29 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ceva dulce | Budincă de griș cu lapte de cocos – o prăjitură cu blat pufos și ușor, scufundată în lapte aromat/ Rețetele Juanitei 28 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Idee de mic dejun rapid: Lipie cu hummus, avocado și legume proaspete – perfectă de mâncat acasă sau de luat „pachet” la birou 28 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Câteva idei corecte de cină atunci când nu vrei să mai mănânci seara / Tania Fântână (nutriționist): „E mult mâncat emoțional în mâncatul de seară și mai puțin despre foame” 27 ianuarie Tania Fântână 1 comentarii
Rețetele Juanitei | Varză călită cu carne de porc – combinația de varză cu grăsime de porc și carnea fragedă este un deliciu pentru papile/ Am preparat-o cu secreto iberic, pentru a da un accent special acestei rețete tradiționale 27 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Banana bread cu ananas și stafide – dulce și aromată, deși este fără zăhăr adăugat 27 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Ești stresat? Iată ce să-ți gătești ca să reușești să te remontezi rapid/ Tocănița cu frunze de nap, o explozie de antioxidanți 26 ianuarie Redacția 0 comentarii
VIDEO ABC în bucătărie | Dacă am cumpărat prea multe citrice, le conservăm foarte ușor și le vom putea folosi, ulterior, în sucuri, ceaiuri și prăjituri 26 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO Rețetele Juanitei | Cum facem o salată la borcan pe care o putem lua la pachet sau păstra câteva zile în frigider fără să își altereze proprietățile 26 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO: Pleșcavița, „hamburgerul sârbesc”, are succes și în România, mai ales în localităţile din Banat. De altfel, există deja un brand cunoscut, numit Pleşcaviţa bănăţeană 26 ianuarie Ștefan Both 0 comentarii
VIDEO | Langoșul, o gustare rapidă, făcută din aluat de pâine, prăjit în ulei încins. Preparatul este marcă înregistrată a bucătăriei maghiare 26 ianuarie Ștefan Both 0 comentarii
Smoothie cu afine și banane, o sursă excelentă de fibre și vitamine / Adaugă acest ingredient surpriză pentru un mic dejun sănătos 26 ianuarie Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum ajuți aluatul să crească atunci când este mai răcoare în bucătărie/ Trucuri simple, dar eficiente, cu care nu vei da greș niciodată 25 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Milanesa napoletana/ Șnițel clasic și încă ceva, totul gratinat în cuptor 25 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 27 ianuarie – 2 februarie 25 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Bărcuțe de dovlecei umpluți, o rețetă pentru un prânz rapid și ușor / Chiar dacă nu e vară, dovleceii pot fi savurați cu mozzarela, carne de curcan și condimente italiene 25 ianuarie Angela Sabău 0 comentarii
VIDEO: Povestea tortului Doboș, una din cele mai cunoscute prăjituri din cofetăriile României. Reţeta originală a fost creată în 1884 de un cofetar maghiar 25 ianuarie Ștefan Both 0 comentarii
Poridge cu cacao, pentru un mic dejun pe cât de dulce, pe atât de sățios / Nu-ți va fi foame timp de ore bune 25 ianuarie Redacția 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Spaghetti cacio e pepe. E suficient să cumpărați spaghetti și brânză pecorino când mergeți la cumpărături 24 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceva dulce. Canelé, un desert creat acum cinci secole la Bordeaux, în Franța, într-o mănăstire, a renăscut pe rețelele de socializare 24 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
O idee de mic dejun cald din fulgi de ovăz cu turmeric și stafide, gătit la cuptor, servit cu fructe la alegere 24 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceai digestiv la îndemâna oricui, dintr-o rădăcină pe care o găsim la tot pasul. Stimulează sucurile gastrice și ajută împotriva balonării 23 ianuarie Mihaela Găneț 1 comentarii
Supă de sparanghel proaspăt, cu lămâie / Rețeta cu curry și lapte de cocos este pur și simplu delicioasă 23 ianuarie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei/ Mâncărică de conopidă, un preparat vegetarian ușor/ Conopida este unul dintre alimentele recomandate în cura de slăbire 23 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
„National Pie Day”, sărbătorită cu fast în SUA / Americanii au înființat și un Consiliu al Plăcintelor / Cum poți prepara rapid o plăcintă clasică de mere 23 ianuarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Lipie cu ou, pui și guacamole – un mic dejun care ține de foame/ Poate fi luată și la pachet 23 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Cea mai mică ciocolaterie din lume, într-o căsuță de grădină. Ce instrumente sunt necesare pentru a produce ciocolată? 22 ianuarie Redacția 0 comentarii
VIDEO ABC în bucătărie | Cum se taie și se frăgezește carnea de pasăre/ Bonus – cum pregătim șnițele de curcan 22 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Creveți cu nucă și miere / O cină ușoară și consistentă în același timp, bună și de luat la pachet dacă nu vei putea mânca tot la cină 22 ianuarie Redacția 0 comentarii
Cu bucătăria la teatru. Un spectacol inedit, în care un bucărat-actor de la Milano încearcă să pună în valoare importanța gătitului, îmbinând dramaturgia cu miturile omenirii și vechi rețete 22 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Huevos estrellados sau rotos / Ouă explodate sau rupte – o farfurie cinstită, cu cartofi prăjiți, ouă ochiuri și jamon spaniol 22 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Idee de mic dejun: Omletă Boursin, aromată și cremoasă care te va cuceri pe loc 22 ianuarie Redacția 0 comentarii
Idei de cină | Supă cremă de legume și linte, cu arome orientale/ O rețetă gata în 10 minute, cu produse din conservă/ Rețetele Juanitei 21 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Desertul Dolly Parton de care nu știai că ai nevoie în viața ta / Plăcinta preferată a artistei este delicioasă și este inspirată din prăjiturile din Appalachia din secolul al XIX-lea 21 ianuarie Angela Sabău 0 comentarii
Idei de cină | Gnochi cu mix de ciuperci și lapte de cocos, un preparat simplu și exotic/ Rețetele Juanitei 20 ianuarie Redacția Ioana Costescu 0 comentarii
Cum poți face friptura din piept de pui mai gustoasă / Tania Fântână: „Marinarea ajută la frăgezire și la absorbția aromelor. Nu trebuie să fii priceput în așa ceva. Pune-le pe toate după cum simți și învață din greșeli” 20 ianuarie Tania Fântână 0 comentarii
Ceva dulce | Chec cu cottage cheese și fructe / Poate fi luat la pachet și mâncat la birou 20 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO Dalgona – o cafea cremă sau o spumă cu gust de cafea/ Pe vremuri o numeam „ness frecat cu zahăr”, astăzi este vedeta rețelelor de socializare 20 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețeta perfectă de ouă scrambled pentru un mic dejun sănătos și sățios / În doar 10 minute, te poți bucura de o masă echilibrată, care îți susține corpul și mintea pe parcursul zilei 20 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucatarie: Carnea se poate toca și acasă, cu blenderul/ Există un mic truc pentru a ieși perfectă 19 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei/ 10 preparate cu vinete și fără carne/ Această legumă este hrănitoare, gustoasă, versatilă și cu un conținut redus de calorii 19 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Orez la cuptor, comfort food cu brânzeturi și sos de roșii. Iese ca o budincă gratinată, ideală pentru mesele de familie. Merge și încălzit la cuptor, a doua zi 19 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceva dulce | Cel mai grozav crispy cu măr / Un desert nepretențios, sănătos și ușor pentru o duminică în familie 19 ianuarie Redacția 0 comentarii
Clătite proteice cu banane, pentru micul dejun/ Ovăzul și pudra proteică fac o combinație unică și sățioasă 19 ianuarie Redacția 0 comentarii
Ouă fierte conservate în oțet, la borcan, sau pickled eggs englezești. Un aperitiv disponibil în orice moment, sau un adaos de proteine la o salată, pentru un prânz sau o cină rapidă 18 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | ABC în bucătărie: Coaja de lămâie și portocală este utilă pentru a da aromă prăjiturilor / Cum o conservăm 18 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii