Prânzuri pescărești organizate de pensiuni din județul Tulcea, cu ocazia Paștelui catolic

peste, Delta Dunarii, Paste catolic, legume foto: Facebook/pensiunea rustic

Unele unităţi turistice din judeţul Tulcea îi tentează pe vizitatori cu oferte speciale pentru Paştele catolic (duminică, 31 martie), iar alte unităţi se deschid pentru prima dată în acest an cu prânzuri pescăreşti.

Astfel, o unitate turistică din satul Crişan încheie oferta sezonului rece, care a presupus tarife cu 50% mai mici decât cele practicate în timpul verii, cu un pachet dedicat Paştelui catolic, informează Aerpres.

Oferta specială include trei nopţi de cazare cu mic dejun, începând de vineri, un prânz festiv duminică, atunci când se sărbătoreşte Paştele catolic, dar şi o vânătoare de ouă pentru copii şi programe artistice, preţul unui pachet ajungând până la 3.300 de lei pentru două persoane, într-o cameră VIP, cu grădină privată şi jacuzzi.

(Vânătoarea de ouă este un joc pentru copii, și nu numai, organizat în ziua de Paşte sau în preajma acestei sărbători. Adulţii ascund în iarbă, în jurul casei, în casă sau chiar în mașină ouă colorate, iar copiii pornesc în căutarea lor, acțiunea lăsându-se, bineînțeles, cu râsete, distracție și voie bună, sursa RADOR)

De asemenea, o unitate turistică din satul Sarichioi îşi deschide în acest week-end porţile pentru prima dată în acest an pentru două prânzuri pescăreşti.

„În weekend vremea se anunţă excelentă şi la Sarichioi, aşa că e un prilej numai bun să ne redeschidem porţile şi să dăm startul oficial noului sezon turistic. Aşadar, pregătim ceaunul, încingem cuptorul şi vă poftim la masă”, îi invită pe turişti pensiunea din satul tulcean.

Primul prânz pescăresc va fi sâmbătă şi include un starter pescăresc, o ciorbă din burtă de crap, şalău prăjit cu legume la cuptor şi sos pe bază de usturoi şi un desert, iar al doilea este programat pentru ziua de duminică şi presupune numai preparate pescăreşti din sturion.

Preţul pentru participarea la un prânz pescăresc variază între 120 de lei şi 160 de lei, pentru copiii sub 14 ani preţurile fiind reduse la jumătate.

foto: Facebook/pensiunea rustic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *