Mii de legături de ceapă verde și ridichi produse în solariile din Produlești-Dâmbovița ajung pe rafturile unui mare retailer din București

Protecția Consumatorului a închis trei piețe agro-alimentare în București, din cauză că operatorii economici nu au respectat regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus Protecția Consumatorului a închis trei piețe agro-alimentare în București, din cauză că operatorii economici nu au respectat regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus

”Vindem cu 0,70 de bani și legătura de ceapă verde, și legătura de ridichi, deși acum o săptămână-două prețul de livrare era mai mare, 1 leu/legătura. Marfa nu ajunge direct la Carrefour, ci într-un depozit al Cooperativei agricole din Vărăști/Giurgiu, al cărei partener suntem. Cooperativa vinde legumele mai departe, către retailer. Legumele le transportăm noi, cu camionul nostru”, a declarat administratorul firmei, Mirela Voicu, pentru Lantulalimentar.ro.

Mirela Voicu

Totodată, producătorul din Produlești a livrat ceapă verde și ridichi și unor distribuitori din județul Bihor, care le-au vândut tot unui hypermarket. ”Noi nu avem o relație directă cu hypermarketul, vindem unor distribuitori sau Cooperativei, care au contracte directe cu retailerii. Eu sunt mulțumită că primesc banii imediat după facturare, nu trebuie să aștept, dispun de cash-ul foarte important pentru continuarea lucrărilor”, precizează Mirela Voicu.

Deocamdată, măsurile decise de autorități pentru a lupta împotriva răspândirii covid – 19 nu se resimt în activitatea agricolă a fermei din Produlești. ”Șoferul camionului vine dintr-un sat vecin, i-am completat și semnat documentele prin care să ateste că își desfășoară activitatea în firma noastră. A mers la București, nu a fost oprit în trafic”, spune administratorul firmei.

ceapă verde de Produlești

Ferma legumicolă de la Produlești deține cea mai mare suprafață de solarii din județul Dâmbovița, 2 ha de spații protejate, și este investiția unui ofițer de rang înalt care și-a dorit să facă agricultură performantă în satul său, după pensionare, deși satul se află în afara bazinelor legumicole Lungulețul și Bălești. Ferma furnizează pe piață, în sezon, și cantități mari de tomate, fără să fie aplicate tehnologii care să grăbească coacerea roșiilor.

Protecția Consumatorului a închis trei piețe agro-alimentare în București, din cauză că operatorii economici nu au respectat regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus

Comentarii

  1. Va plătește cu 0.7 leg ridichi sau ceapă și riteilari o vând la 2 lei leg chiar 3lei buna afacere pentru riteilari că pentru voi e un eșec batjocura se numește asta nu Bisnis!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *