Lantulalimentar.ro la Târgul Produse din Balcani: ”Toba și caltaboșul s-au vândut cel mai bine”, Ferma Cățean

Lantulalimentar.ro la Târgul Produse din Balcani: ”Toba și caltaboșul s-au vândut cel mai bine”, Ferma Cățean Lantulalimentar.ro la Târgul Produse din Balcani: ”Toba și caltaboșul s-au vândut cel mai bine”, Ferma Cățean

La acest târg am adus câte am putut, câte am avut. Cei mai căutați sunt cârnații de porc, cei clasici, de țară, afumați, au doar sare, piper și usturoi. Mai avem și cârnați de vițel, dar și un salam din porc cu vită. Ce mi s-au terminat, fiindcă au fost la mare căutare, au fost caltaboșul și toba”  declarat Iulia Suciu, pentru Lantulalimentar.ro.

La standul Fermei Cățean, din comuna Rotbav, jud. Brașov, a fost vândut și sortimentul de brânză de burduf premiat anul trecut cu o stea de aur la Great Taste Awards, o competiție internațională în domeniul culinar, organizată din 1994.

Târgul Produse din Balcani se desfășoară în perioada 22- 26 noiembrie, la USAMV București, organizatori fiind Asociația Grup de Acțiune Locală Lider Bistrița-Năsăud în parteneriat cu Federația Națională PRO AGRO și USAMV București.

Majoritatea comercianților sunt din România, din statele balcanice fiind prezenți doar trei producători bulgari, care au adus lactate, brânzeturi, prăjituri și miere.

Lantulalimentar.ro la Târgul Produse din Balcani: ”Toba și caltaboșul s-au vândut cel mai bine”, Ferma Cățean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *