Jocul video Mirthwood, combinație de Stardew Valley și Skyrim, va fi lansat în toamnă / Jucătorii vor trebui să decidă: trăiesc ca fermieri pașnici sau urmează calea aventurierului?

mirthwood, stardew valley, joc video, lansare Sursa foto: Bad Ridge Games (colaj G4Food)

Dezvoltatorul Bad Ridge Games și publisherul V Publishing se pregătesc să lanseze, în al treilea trimestru al acestui an, jocul video Mirthwood, care combină un simulator de agricultură de genul Stardew Valley cu un titlu de tip role playing game precum Skyrim, potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial.

În Mirthwood, jucătorii vor putea opta pentru o viață liniștită de fermieri. Își construiesc o gospodărie retrasă, în care cultivă și recoltează plante și apoi le comercializează în localitățile vecine. Cu resursele obținute, aceștia își pot extinde și moderniza proprietățile.

Pot alege, de asemenea, calea aventurierului, care le va permite să exploreze lumea compusă din șase regiuni și trei orașe. Vor întâlni, în aventurile lor, inamici cu care vor fi nevoiți să lupte.

Citește și: Cinci recomandări de jocuri video extraordinare pentru pasionații de agricultură

„Mirthwood oferă o lume bogată, complet realizată, cu o grafică superbă desenată manual și muzică originală. Pornește într-o călătorie încântătoare și înfruntă creaturi feroce într-o lume medievală fantastică și captivantă. Vei stabili o nouă gospodărie pentru a trăi o viață bazată pe agricultură și comerț sau vei ridica sabia și vei lua calea aventurierului?”, este descrierea jocului de pe site-ul dedicat.

Jocul va fi disponibil pentru sistemul de operare Windows, prin intermediul platformei de distribuție Steam.

Mirthwood – cerințe minime de sistem:

Sistem de operare: Windows 10 pe 64 de biți
Procesor: dual-core, cu frecvență de cel puțin 2 GHz
Memorie RAM: 4 GB
Grafică: Nvidia GT 630, AMD Radeon HD 7750
Spațiu de stocare disponibil: 4 GB

Trailerul oficial al jocului:
Sursa foto: Bad Ridge Games (colaj G4Food)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *