Încălțăminte inspirată de un brand celebru de vafe, lansată / Pantofii sport, confecționați manual, costă 150 de dolari perechea

incaltaminte, vafe, eggo, lansare Sursa foto: Urban Necessities

Brandul Eggo s-a asociat cu Dominic Ciambrone (The Shoe Surgeon) și au lansat Eggo Fully Loaded Kicks, două modele de pantofi sport, transmite Food & Wine.

Încălțămintea a fost lansată pentru a marca debutul unor noi sortimente de vafe de la Eggo: Fully Loaded Chocolate Chip Brownie (vine cu un aluat umplut cu ciocolată și bucăți de ciocolată) și Fully Loaded Strawberry Delight (cu aluat infuzat cu aromă de căpșuni).

Pantofii sport au tălpi în formă de grilă de vafe și sunt confecționați manual în Los Angeles. Cele două modele se potrivesc cu produsele noi de la Eggo.

Pielea de înaltă calitate, cu textură de vafă, este disponibilă în nuanțe de maro ciocolatiu sau caramel.

Încălțămintea, disponibilă în număr limitat, va fi vândută în trei runde, de magazinul Urban Necessities. Fiecare pereche de 150 de dolari va fi livrată împreună cu ambele produse noi de la Eggo.

Prima sesiune de vânzări va fi derulată pe 17 mai, fiind urmată de altele pe 24 și 31 mai.

Toate veniturile obținute din vânzarea Eggo Kicks vor fi donate către No Kid Hungry, o campanie națională dedicată eradicării foametei în rândul copiilor.

Sursa foto: Urban Necessities

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *