VIDEO Idei de cină: Supă de roșii cu fidea integrală/ Se poate face și cu orez dacă vrei să fie de post/ Rețetele Juanitei

supa rosii Foto: G4Food

Supa de roșii este o alegere de mâncare ușoară, pentru seară, care include legume și foarte puțini carbohidrați. Se prepară cu roșii proaspete vara și roșii la conservă toamna-iarna. Nu este greu de realizat și vei avea o cină gustoasă în circa jumătate de oră.

Ingrediente

supa rosii
Foto: G4Food

4 roșii

300-400 de gr de passata de roșii

2 morcovi

2 ceape

1 dovlecel

1 bucată de ardei roșu

2-3 linguri ulei de măsline extravirgin

sare, piper, 1 linguriță de zahăr

2 mâini de fidea integrală.

Preparare

Am spălat și curățat legumele. Le-am tocat la blender. Le-am călit în ulei cam 10 minute.

Am dat roșiile pe răzătoare și le-am pus peste legume, am pus și passata. Am adăugat un litru de apă, sare, piper și am mai fiert 10 minute. În ultimele minute am pus și fideaua.

supa rosii
Foto: G4Food

Dacă vreți să fie de post, puneți orez în loc de paste, dar va trebui să fierbeți mai mult, cam 18 minute și să adăugați ceva mai multă apă.

Poftă bună!

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *