Hibridul de roșii cherry Lobello câștigă pentru a șasea oară consecutiv premiul ”Gustul Anului/Flavor of the Year”; sponsor al companiei, un fotbalist și antrenor celebru

Hibridul de roșii cherry Lobello câștigă pentru a șasea oară consecutiv premiul ”Gustul Anului/Flavor of the Year”; sponsor al companiei, un fotbalist și antrenor celebru Hibridul de roșii cherry Lobello câștigă pentru a șasea oară consecutiv premiul ”Gustul Anului/Flavor of the Year”; sponsor al companiei, un fotbalist și antrenor celebru

Hibridul aparține exclusiv companiei Caparrós din Almeria – Spania și a ajuns foarte apreciat de consumatorii spanioli și din alte țări europene, în cei 10 ani de când există pe piață. Acum, soiul a intrat în al unsprezecelea an de cultivare.

„Distincția confirmă efortul și angajamentul nostru de a poziționa acest hibrid de tomate în topul gustului în Spania”, spune Juan Ramón París, Design and Marketing Executive la Caparrós.

Hibridul/soiul câștigător este decis de un juriu format din 100 de consumatori obișnuiți, care testează și evaluează diferite aspecte ale produsului, cum ar fi textura, aroma, gustul și impresia generală, printre multe altele, acordând puncte pentru fiecare trăsătură și formulând observațiile lor anonime despre produsele din categoria tomatelor cherry jurizate. 

“Brix-ul ( scală pentru măsurarea nivelului de zahăr ) soiului Lobello este unic pentru papilele gustative. Fiecare mușcătură este o experiență plăcută, dulce și foarte gustoasă. Lobello oferă un echilibru perfect între dulce și acru, o pulpă moale și fină și o aromă pătrunzătoare, care împreună cu intensitatea gustului pe care îl lasă în gură i-au permis să iasă în evidență an de an”, spune París, citat de FreshPlaza.com

„Cei care gustă totul sunt de acord că gustul Lobello exprimă perfect esența a ceea ce ar trebui să aibă o roșie”, spune directorul de marketing al Caparrós. „De asemenea, una dintre principalele sale caracteristici este că, spre deosebire de alți hibrizi de roșii, gustul nu se schimbă niciodată, iar roșia este produsă tot timpul anului. Soiul este cultivat pe coasta Almeriei în lunile de toamnă și iarnă și la munte, în zone mai înalte, în lunile de vară”, spune el.

Compania Caparrós, care aniversează 40 de ani în acest an, produce în jur de 18.000 de tone de roșii pe an, cel mai mare pariu din această categorie fiind soiul premium Lobello.

“Specialitățile permit un grad mai mare de diferențiere pe piețe. Noi ne identificăm prin angajamentul nostru față de produse premium precum roșia Lobello și pepenele negru fără sâmburi, care a câștigat, de asemenea, premiul Gustul Anului, în alte ocazii”, subliniază. Paris.

„Sponsorul nostru este fostul antrenor al naționalei de fotbal a Spaniei și campion mondial Vicente Del Bosque, fapt care obligă firma noastră să își mențină angajamentul său față de sănătate și sport ( firma Caparrós sponsor al Federației Naționale de Handbal Regale ), precum și angajamentul social și de solidaritate socială, demonstrat prin Fundația Pedro Caparrós”, spune el.

Compania din Almeria exportă roșii Lobello și în țări europene precum Germania, Franța sau Italia. Lobello a primit, de asemenea, Premiul Superior Taste (cu cea mai înaltă calificare, 3 stele de aur) acordat de Institutul Internațional al Gustului, un lider mondial în ceea ce privește evaluarea și certificarea profesională, realizată de bucătari, somelieri și experți din toată Europa și este susținut de Fundația Spaniolă a Inimii în programul său Alimentație și sănătate.

foto cover https://caparrosnature.com

Hibridul de roșii cherry Lobello câștigă pentru a șasea oară consecutiv premiul ”Gustul Anului/Flavor of the Year”; sponsor al companiei, un fotbalist și antrenor celebru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *