Guacachile: O imitație de guacamole cu tradiție, preparat din doar patru ingrediente, fără să includă avocado 12 mai Redacția 0 comentarii
Ce serviți: un „moldovean picant” sau o „mămuca” dulce? / Idei de marketing inspirate antreprenorilor ieșeni de specificul regional 10 mai George Mănescu 0 comentarii
Grepfrutul – un superaliment, sursă excelentă de antioxidanți, potasiu și fibre / Fructul ar putea ajuta la slăbit / De ce trebuie evitat de anumite persoane? 10 mai Redacția 0 comentarii
20 de asocieri de mâncăruri și băuturi recomandate de un bar popular din Australia 10 mai Redacția 0 comentarii
„Poți să trăiești până la 100 de ani?” / Un cercetător prezintă două „suplimente” alimentare pentru longevitate, naturale și ieftine, pe care le găsești în orice supermarket 10 mai Ioan Radu 1 comentarii
Italienii au descoperit cozonacul: „Prăjitura românească nu este nici prăjitură de Crăciun, nici prăjitură cu prune” / Rețetele sunt transmise din generație în generație 9 mai Redacția 1 comentarii
5 alimente care sunt pline de electroliți, potrivit dieteticienilor / Ce sunt electroliții? / Mineralele nu se găsesc doar în băuturile pentru sportivi 9 mai Redacția 1 comentarii
Cazurile de demență sunt în creștere la nivel mondial – evitați acești 12 factori de risc pentru a vă menține creierul sănătos / Alimentația corectă se numără printre factorii de protecție cheie 8 mai Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Mâncăm fructe în loc de mic dejun? / Fructele în loc de cină sunt calea sigură spre îngrășat 8 mai Tania Fântână 5 comentarii
13 sfaturi de fitness și alimentație pentru a vă stimula metabolismul și a slăbi mai repede 8 mai Redacția 2 comentarii
Studiu: Mai mult ulei de măsline în dietă poate ajuta la reducerea riscului de a muri de demență 7 mai Redacția 2 comentarii
10 alimente care sunt bogate în vitamina E și cum îi ajută acestea pe alergători 7 mai Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Cum îți revii după mesele copioase de Paște / Nu înțeleg persoanele care se reped la cântar imediat după ce se întorc acasă din vacanța de sărbători 6 mai Tania Fântână 0 comentarii
Migdalele, foarte eficiente în combaterea constipației / Afecțiunea este frecvent legată de dietă 6 mai Redacția 0 comentarii
FOTO Cum arată „Farfuria pentru alimentație sănătoasă” creată la Universitatea Harvard / Puteți descărca o copie aici 6 mai Ioan Radu 1 comentarii
Un brutar francez își sfidează conaționalii și scoate pe piață croissantul vegan/Crescătorii de vaci pentru lapte se tem că noile tendințe culinare le pun în pericol afacerile / Va avea veganismul succes în Franța? 6 mai George Mănescu 0 comentarii
Consumul produselor pe bază de roșii poate reduce riscul de cancer / O dietă bogată în acestea a fost asociată și cu un risc mai redus de boli de inimă 6 mai Redacția 0 comentarii
Alimente interzise în timpul sarcinii: Ce poate mânca o gravidă de Sărbătorile Pascale 4 mai Isabela Pop 0 comentarii
Ce se mânca de Paști, acum aproape 100 de ani: Pască, supă de cartofi, spanac spaniol, vițel cu bame, colțunași cu creier și sitari la minut / „Mâncărurile vin mereu, fără să-ţi poţi da seama de unde vin şi unde dispar” 4 mai Bratu Alin 0 comentarii
O nouă tendință în restaurantele din Londra: ciuperci și legume cultivate chiar în interiorul localului 3 mai Sofia Roman 1 comentarii
Trei idei de drob alternativ inspirate de cel de Paște: de carne, de pește, de năut 3 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Peştele, nelipsit de pe masa de Paşte în Deltă / Reţeta, spusă „dintr-o suflare”, a unei plachii din peşte 3 mai Redacția 0 comentarii
Pipiridzi tângâsiti, mâncarea „aromânilor săraci” care a ajuns la modă în restaurantele fancy / Rețeta originală a deliciului care e gata în mai puțin de-o oră: Doar patru ingrediente, poți să-l savurezi și cald, și rece 3 mai Andreea Pavel 0 comentarii
Zero waste. Ce faci cu albușurile care îți rămân de la preparatele de sărbători? / Rețetă simplă cu fructe, potrivită în orice sezon 3 mai Ioana Câmpean 0 comentarii
Năutul: Cinci motive pentru a-l consuma cu regularitate / Este o sursă excelentă de proteine vegetale, vitamine și îmbunătățește starea de spirit 2 mai Redacția 0 comentarii
Ce au mâncat Iisus și apostolii la Cina cea de Taină și ce mâncăruri au fost pictate în reproduceri celebre ale evenimentului / Într-un tablou apare un porcușor de Guineea rumen și apetisant 2 mai Cosmin Dragomir 0 comentarii
Preot: Nu se poate spune că se moare de foame în post, dar postul înseamnă înfrânare / Cum prepară părintele, gurmand din fire, shaorma de post 2 mai Redacția 0 comentarii
VIDEO Festival du Bonheur, pentru gurmanzi și fanii street food care își petrec mini-vacanța pe litoral: Ce poți să mănânci și să bei la evenimentul din Mamaia Nord și la ce prețuri 1 mai Delia Dascălu 1 comentarii
Marcello Mastroianni se ducea la Paris cu paste cu fasole în valiză. O rețetă vegetală veche de milenii, cu infinite variante, ideală de toamna până primăvara 1 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Patronat: Oferta patiserilor scade la 7,2 milioane de cozonaci în perioada Sărbătorilor Pascale; preţuri mai mici cu 10% în acest an / Aurel Popescu: Cred că este din cauza puterii de cumpărare 1 mai Redacția 0 comentarii
Cele mai bune 11 alimente pentru recuperarea musculară de după sală, potrivit nutriționiștilor / Plus: mâncarea care trebuie evitată după efort 1 mai Ioan Radu 0 comentarii
Oamenii de știință lucrează pentru a face o pâine albă mai sănătoasă / Vor să adauge cantități mici de mazăre, fasole și cereale, precum și tărâțe și germeni de grâu 1 mai Redacția 0 comentarii
TRADIȚII Supa de tăiţei cu carne la tuci, fiartă pe foc de lemne, mâncată şi cu lingura şi cu furculiţa 1 mai Redacția 0 comentarii
O familie care s-a întors din Belgia și-a făcut propriul solar în grădină, din dorința de a mânca sănătos / Ce sfaturi au pentru alți oameni interesați de un astfel de proiect bio 1 mai Andreea Drăghici 0 comentarii
Iată de ce trebuie să introduci mai multe alimente fermentate în mesele tale / Cât de des ar trebui să le consumi? 30 aprilie Redacția 0 comentarii
Rețetă din Imperiul Roman: Friptură de miel sau de ied cu lapte și miere 30 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Ce să ții minte dacă uiți tot ce citești despre nutriție / Cele mai sănătoase culori pe care trebuie să le ai în farfurie 30 aprilie Tania Fântână 0 comentarii
Mureș: Mămăliga „tocșită” și gălușcele – preparate tradiționale la Sânpetru de Câmpie / Cum se prepară prăjitura din mălai 30 aprilie Redacția 0 comentarii
Cei mai buni carbohidrați pentru o sănătate optimă – recomandări Mayo Clinic / Carbohidrații sănătoși ajută la digestie, scad nivelul colesterolului și reduc riscul de boli 30 aprilie Redacția 0 comentarii
EXCLUSIV Sondaj: Românii consideră că Grecia și Turcia sunt cele mai atractive țări din punct de vedere culinar / 62% alocă 25-50% din buget mâncării în vacanță / Ce fac respondenții cu animalele de companie când pleacă în concediu? 30 aprilie Adrian Popa 1 comentarii
Cea mai bună brânză din Spania se numește „Don Nicolás” și este obținută din lapte de vacă, la o fermă situată în Insulele Canare 29 aprilie George Mănescu 0 comentarii
Sucurile și gemurile de fructe, mierea și laptele deshidratat: noi reguli privind etichetarea și compoziția / Autoritățile europene urmăresc o mai bună informare a consumatorilor și combaterea fraudelor alimentare 29 aprilie George Mănescu 0 comentarii
All’assassina, alla diavola, alla marinara. Trei rețete rapide de spaghetti din sudul Italiei bune pentru post dar nu numai 29 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
Brânză cu foarte mult usturoi, rețetă din antichitate prezentată de British Museum / Prânzul simplu al unui agricultor 29 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
7 alimente care pot ajuta la creșterea nivelului de testosteron / Hormonul stimulează apetitul sexual și susține sănătatea oaselor și a mușchilor 29 aprilie Redacția 0 comentarii