Iată care este cea mai bună dietă pentru a-ți menține creierul tânăr, potrivit cercetătorilor în neuroștiințe – BBC Science Focus 24 mai Redacția 1 comentarii
Festivalul Produsului Tradițional, organizat de USAMV Cluj-Napoca. Printre produsele prezentate de studenți: gulaș secuiesc, zamă de șelate, păstrăv afumat în cobză de brad sau mălai dulce 24 mai Ioan Radu 0 comentarii
Un oncolog recomandă legumele din această familie pentru reducerea riscului de cancer / Acestea conțin substanțe fitochimice care încetinesc creșterea cancerelor 24 mai Redacția 0 comentarii
Rețete italiene. Spaghetti alla carbonara, poveste și mit, cu variante pentru toate gusturile 23 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
STUDIU: Cojile de banane, o resursă care nu ar trebui să ajungă la gunoi / Făina realizată din acestea poate fi folosită în prăjituri, pâine și produse de patiserie 23 mai Redacția 0 comentarii
Locuitorii din zona Banatului mâncau în neolitic broaște țestoase, mai ales în timpul verii / Supa de broască țestoasă, consumată în secolul 19 23 mai Redacția 0 comentarii
Suplimentele de ulei de pește pot crește riscul de accident vascular cerebral și probleme cardiace, sugerează un studiu / Specialist: Încercați să folosiți surse alimentare pentru omega-3 23 mai Redacția 4 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Cum să mănânci sănătos trei zile fără să gătești mai mult de 15 minute zilnic 22 mai Tania Fântână 1 comentarii
O femeie a spus ce a mâncat în fiecare dimineață la micul dejun în perioada în care a slăbit 45 de kg / Specialiștii aprobă combinația ei 22 mai Ioan Radu 2 comentarii
Chefi cu stele Michelin din Spania și restaurantele lor: Martín Berasategui și Fonda din Barcelona 22 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Alimente care susțin o viață sexuală bună / Patru aspecte de luat în seamă / Nu neglijați banala apă! 21 mai Tania Fântână 0 comentarii
Rețeta de ovăz numărul 1 a unui dietetician pentru pierderea în greutate 21 mai Redacția 1 comentarii
Adam Levine promovează ardeii grași: Cred că sunt „cel mai bun lucru” pe care îl poți mânca în fiecare zi / Ce spune un dietetician? 20 mai Ioan Radu 1 comentarii
Care este cel mai sănătos măr? Cinci soiuri care ies în evidență, potrivit studiilor 20 mai Redacția 0 comentarii
Cum să mănânci făinoase fără să te îngrași. Carbohidrații sunt o parte importantă dintr-o dietă sănătoasă 20 mai Redacția 0 comentarii
Un neurolog a spus ce mănâncă aproape zilnic la prânz pentru a preveni apariția bolii Alzheimer 19 mai Redacția 5 comentarii
Cultura de wasabi (hreanul japonez) ar putea fi aclimatizată în Europa / O firmă din Irlanda a făcut în acest scop cercetări în fermele din Japonia 18 mai George Mănescu 0 comentarii
VIDEO Rețetele Juanitei: Paella Valenciana – rețeta clasică a unui preparat secular 18 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Consumul de alimente ultraprocesate de către copii îi poate expune la un risc mai mare de probleme de sănătate, arată un studiu 17 mai Redacția 2 comentarii
Începe săptămâna culinară turcească / Care sunt cele 21 de produse înregistrate de Uniunea Europeană 17 mai Redacția 0 comentarii
STUDIU De ce consumul a 5 sau 6 prune pe zi poate ajuta la conservarea sănătății osoase / Cum le-ar putea ajuta pe femeile afectate de osteoporoză 17 mai Redacția 1 comentarii
Ora de vară are un impact negativ asupra unui mod de viață sănătos, potrivit unui studiu / Crește consumul de gustări procesate și scade numărul vizitelor la sala de sport 17 mai Redacția 0 comentarii
„Cel mai francez bucătar din lume”: Alain Ducasse are 34 de restaurante și 21 de stele Michelin 17 mai Andreea Drăghici 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Despre iubirea de sine și mama / Nu poți spune că ai respect de sine dacă faci aceste lucruri în ceea ce privește alimentația 17 mai Tania Fântână 0 comentarii
Care este cea mai sănătoasă sămânță pe care o poți mânca? / Dieteticienii împărtășesc alegerea lor nr. 1 17 mai Andreea Drăghici 1 comentarii
Rețete italiene: Pasta alla Norma, paste cu sos de roșii și vinete, ca o capodoperă lirică 16 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Laptele crud este din ce în ce mai popular. Dar este sigur de băut? Pericolele majore din laptele nefiert 16 mai Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Tărâțele de psyllium, ajutor de nădejde pentru cei care au probleme cu constipația sau doresc să slăbească / Cum se utilizează psyllium-ul pentru efecte maxime? 16 mai Tania Fântână 2 comentarii
Kelly Clarkson e sinceră: A slăbit pentru că a făcut schimbări alimentare, pentru că este mai activă, dar și cu ajutorul unor pastile / „Sunt o fată din Texas, așa că îmi place carnea” 16 mai Ioan Radu 0 comentarii
„În țările arabe abia așteptăm carnea de vită din România” – Chef Moha Ghanem, Iordania 16 mai George Mănescu 0 comentarii
Cum poți prepara o salată sănătoasă, potrivit unui dietetician / Salata nu trebuie privită ca un fel secundar de mâncare 16 mai Redacția 0 comentarii
România Atractivă: Bucătăria tradițională, inclusă pe lista celor mai importante obiective turistice românești 16 mai Cosmin Dragomir 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Ce este nutriția personalizată? / Când înaintezi în vârstă slăbitul nu mai funcționează după aceleași reguli ca la 20 de ani 15 mai Tania Fântână 2 comentarii
STUDIU: Aceste patru tipuri de alimente ar putea reduce riscul de demență 15 mai Redacția 1 comentarii
Câtă kombucha ar trebui să bei în fiecare zi, potrivit unui dietetician / Pentru cine nu este recomandată băutura 14 mai Ioan Radu 0 comentarii
Numărarea caloriilor sau mâncatul cu restricții de timp: Care este cea mai bună metodă pentru controlul greutății? 14 mai Redacția 0 comentarii
STUDIU: Vrei să previi hipertensiunea arterială? Te-ar putea ajuta să consumi mai mult iaurt 14 mai Redacția 0 comentarii
O publicație a întrebat 17 medici ce mănâncă la micul dejun și aceasta este alegerea lor nr. 1 – ovăzul mărunțit / Fructele singure nu sunt menționate 14 mai Redacția 9 comentarii
De ce spaghetti alla carbonara și farfalle al pesto și nu invers? Câte feluri de paste există și cu ce se combină fiecare 13 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Cele mai bune și cele mai proaste sosuri de salată pentru cei care doresc să slăbească, potrivit dieteticienilor 13 mai Redacția 0 comentarii
STUDIU: Petrecerea de mai mult timp într-un cadru natural te poate face să mănânci mai sănătos 13 mai Redacția 0 comentarii
5 metode populare de post intermitent – avantaje și dezavantaje / Pentru cine nu este recomandată această metodă 13 mai Redacția 1 comentarii
Este apa tonică, folosită în multe cocktail-uri, o băutură sigură? Ce este chinina, efectele sale secundare și posibilele beneficii 12 mai Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Cum influențăm echilibrul hormonal al organismului prin ceea ce mâncăm 12 mai Tania Fântână 0 comentarii