Burger cu carne de crocodil, la cel mai mare festival de barbecue din Europa, GRILLFEST, organizat în România / A doua ediție, programată, anul acesta, începând cu 10 Mai, la Snagov

carne, Grill Fest, gratar, crocodil foto: Facebook/Grill Fest

GRILLFEST, cel mai mare festival de profil din Europa, a revoluționat cultura barbecue în țara noastră. Evenimentul a ajuns anul acesta la a doua ediție și va fi organizat între 10 – 12 mai, la Lagoo, în Snagov, pe o suprafață de 10 ha. Sunt așteptați 50.000 de participanți, iar la grătare vor activa 200 de bucătari specializați în barbecue din 10 țări, transmite euromeatnews.com

Evenimentul cultural gastronomic, prin care este celebrată arta de a găti cu foc și fum, aduce împreună consumatori, pe cei mai importanți jucători din industria cărnii din România, reprezentanți de top ai segmentului barbecue din țara noastră și în plan internațional, și etalează tendințe și tehnici din lumea întreagă, obiceiuri alimentare sănătoase și oferă, în premieră absolută, burger cu carne de crocodil. 

Festivalul va include peste 50 de stații pentru barbecue, în opt zone tematice unde vor fi preparate 100 de tone de produse pentru barbecue, folosindu-se cele mai cunoscute tehnici de barbecue, grătar și afumare din Statele Unite, Brazilia, Argentina, Turcia, Coreea și Balcani. 

Timp de 3 zile, participanții se vor bucura pe viu de show-uri și demonstrații, concursuri pentru amatori și profesioniști, concerte. Vor fi organizate și activități pentru copii. Vor exista și zone pentru fitness, iar participanții pot lua cina în restaurantul din balonul cu aer cald care va fi ridicat în aer. 

„Prin conceptul GRILLFEST, scopul nostru  este de a aduce împreună reprezentanții industriei cărnii, bucătarii și publicul larg pentru a dezvolta cultura de barbecue europeană și, în același timp, pentru a pune pe harta internațională un eveniment de referință pentru industria cărnii, un segment important în Europa. În acest an organizăm a doua ediție a festivalului, avem deja parteneri din 10 țări. Invităm publicul să participe la cel mai mare festival de barbecue din Europa, organizat aici, în România”, a declarat Eugen Capră, organizator GRILLFEST. 

foto: Facebook/Grill Fest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *