Atracţiile turistice din judeţul Argeș, inclusiv facilităţile gastronomice, disponibile în aplicaţia mobilă Argeș Ghid

aplicatie, arges, arges ghid, gastronomie

Atracţiile turistice ale judeţului Argeş şi alte informaţii utile pot fi descoperite într-o aplicaţie pentru telefonul mobil, a cărei structură îmbunătăţită a fost prezentată miercuri, la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă, transmite Agerpres.

„Eu cred că platforma este un lucru absolut util, e un lucru de care Argeşul avea cu siguranţă nevoie. Chiar dacă această platformă exista şi anterior, cred că noi îi creăm o altă deschidere. Aşa cum aţi văzut, din platformă puteţi achiziţiona şi produsul pe care l-am lansat în urmă cu doi ani, Arges Turist Card, biletul digital cu intrări multiple (…), un produs pe care ne dorim să îl îmbunătăţim, ne dorim să dezvoltăm parteneriate în viitor şi cu primăriile oraşelor şi municipiilor din judeţ, acolo unde este cazul, pe mai multe segmente, de exemplu pe transport în comun”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Adrian Bughiu, în cadrul conferinţei de presă.

Aplicaţia Arges Ghid prezintă informaţii despre atracţiile turistice, sugestii de petrecere a timpului liber, recomandări de rute şi trasee turistice, unităţi de cazare, facilităţi gastronomice, posibilităţi de agrement şi agenda evenimentelor cultural-artistice.

În cadrul colaborării dintre CJ Argeş şi administratorii aplicaţiei a fost realizată o reconfigurare a structurii acesteia, prin crearea unor secţiuni noi destinate informării turistice.

„Astfel, persoanele care vin în judeţul nostru şi vor să îşi personalizeze vacanţele pot să acceseze, pentru inspiraţie şi informare, categoriile destinate turismului din aplicaţia Arges Ghid App, având acces imediat la conţinut corect şi prezentat actual despre obiectivele istorice, culturale sau experienţiale din judeţul Argeş. În plus, aplicaţia dispune de un modul care permite utilizatorilor să vadă şi să acceseze prin harta interactivă locurile de interes din apropiere”, se precizează într-un comunicat al CJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, prin aplicaţia Arges Ghid utilizatorii îşi vor putea planifica vizita în judeţ şi vor avea la îndemână o alternativă digitală cu informaţii utile.

Aplicaţia este funcţională atât pe platformele Android, cât şi IOS şi poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play, fiind adaptată pentru toate telefoanele de tip smartphone sau device-uri de tip tabletă, mai informează CJ Argeş.

Aplicația Argeș Ghid este disponibilă pentru sistemele de operare mobile Android și iOS.

Sursa foto: argesghid.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *