VIDEO | Pregătirea meselor în avans poate salva timp și energie în zilele aglomerate / Tania Fântână (nutriționist): Când vii înfometat de la serviciu vei căuta ceva rapid de mâncare. De obicei, vei alege ceva nesănătos 

astenia de primavara alimente care combat astenia micronutrienti Sursa foto: G4Food

Dedică una sau două zile pe săptămână pentru a găti mai multe porții de mâncare. Nutriționistul Tania Fântână te sfătuiește să păstrezi mâncarea în caserole mici pentru a fi ușor de luat la serviciu sau de încălzit. Supele, tocanele sau sosurile sunt excelente pentru congelare, oferindu-ți o soluție rapidă în zilele ocupate. Acceptă și ajutorul din exterior: mâncarea primită de la părinți sau prieteni poate fi o soluție ideală când timpul nu îți permite să gătești.

Filmare: Denis Nistor / Montaj: Darius Petrașcu

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *