VIDEO | Pregătirea meselor în avans poate salva timp și energie în zilele aglomerate / Tania Fântână (nutriționist): Când vii înfometat de la serviciu vei căuta ceva rapid de mâncare. De obicei, vei alege ceva nesănătos 

cum slabim cum slabim dupa sarbatori detoxifiere usoara nutritionist Tania Fantana Sursa foto: G4Food

Dedică una sau două zile pe săptămână pentru a găti mai multe porții de mâncare. Nutriționistul Tania Fântână te sfătuiește să păstrezi mâncarea în caserole mici pentru a fi ușor de luat la serviciu sau de încălzit. Supele, tocanele sau sosurile sunt excelente pentru congelare, oferindu-ți o soluție rapidă în zilele ocupate. Acceptă și ajutorul din exterior: mâncarea primită de la părinți sau prieteni poate fi o soluție ideală când timpul nu îți permite să gătești.

Filmare: Denis Nistor / Montaj: Darius Petrașcu

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *