VIDEO | Director de vânzări la Eisberg România: „Nu ai cum să știi dacă o legumă a fost udată cu apă care are încărcătură microbiologică și mercur. Dacă noi vrem să trăim bine și să nu abuzăm de «Big Pharma», ar fi bine să fim cât mai corecți cu noi înșine”

„duș în jacuzzi”, „ready to eat”, salată în pungă, legume, mercur Sursa foto: Pexels/ Colaj G4Food

Nicoleta Scarlat, director de vânzări la Eisberg România, afirmă că în ceea ce privește carnea „îți mai poți da seama când se poate mânca și când nu”, dar în cazul legumelor „nu ai cum să știi dacă au fost udate cu apă care are încărcătură microbiologică și mercur”. De aceea, susține ea, „dacă noi vrem să trăim bine și să nu abuzăm de «Big Pharma», ar fi bine să fim cât mai corecți cu noi înșine”.

Nicoleta Scarlat a fost invitata lui Cezar Ioan în producția G4Food „Vinul – Connaisseur fără ifose” (Ep. 11).

Filmare: Andrei Tinca
Montaj: Denis Nistor

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *