Rețetele inedite pe care le pregătește Meghan Markle de Ziua Recunoștinței / Meniul, format dintr-un fel principal, o salată și un desert sănătos: „Vei fi regina burticilor fericite și a inimilor pline”

Sursa foto: colaj Instagram Meghan Markle și Pexels Sursa foto: colaj Instagram Meghan Markle și Pexels

Într-o postare făcută pe blogul său – The Tig – dedicată Zilei Recunoștinței, Meghan Markle recomandă trei preparate inedite, perfecte pentru un meniu festiv mai intim, descriindu-le ca fiind demne de a face pe oricine „regele sau regina burticilor fericite și a inimilor pline”.

Rețetele au fost împărtășite de Markle în urmă cu 10 ani, atunci când scria pe blogul său de lifestyle, The Tig, acum închis, conform Daily Mail.

Un meniu sănătos, format dintr-un fel principal, o salată și un desert sănătos

Rețetele, dezvoltate de echipa „Clean Team” – Dr. Alejandro Junger și Dhru Purohit – includeau un fel principal, o salată și un desert sănătos, toate fără efectul de „carb coma” specific sărbătorilor tradiționale.

Meghan explica în introducere: „Iubesc un curcan bine condimentat și fript, dar dacă gătești doar pentru două persoane, poate că un preparat mai mic este mai potrivit. Însoțit de o garnitură și un desert delicios, vei fi regele sau regina burticilor fericite și a inimilor pline”.

Primul preparat sugerat era piept de pui fript cu sos de ciuperci și praz, o alternativă mai mică și la fel de savuroasă pentru tradiționalul curcan. Meghan sublinia: „Ciupercile cresc nivelul de vitamina D, întăresc imunitatea și creează un sos delicios când sunt combinate cu praz sotat și ierburi aromatice”. Preparatul este simplu de pregătit: doar 10 minute pentru preparare și 30 de minute la cuptor.

Salată de dovleac – o rețetă de sezon

Ca garnitură, Meghan recomanda o salată cu felii de dovleac ghindă fript cu semințe de floarea soarelui. Preparatul poate fi adaptat cu mixuri de salată. Ea scria: „Semințele de floarea-soarelui sunt bogate în vitamina E, magneziu și seleniu, iar acest sos delicios poate deveni un element de bază în bucătăria ta”.

Desert rapid și sănătos: trufe cu unt de migdale

Pentru desert, echipa „Clean Team” propunea trufe cu unt de migdale, un răsfăț fără coacere, ușor de preparat și plin de proteine. Meghan le descria astfel: „Aceste bunătăți sățioase sunt perfecte ca mic dejun, gustare post-antrenament sau desert. Poți chiar să le înmoi în ciocolată și să le oferi drept cadou”.

Deși blogul său nu mai există, Meghan Markle și-a exprimat recent dorința de a reveni în acest domeniu prin brandul său, American Riviera Orchard, lansat în martie 2024. Totuși, proiectul întâmpină dificultăți legale în ceea ce privește marcarea brandului, iar viitorul produselor rămâne incert.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *