Elena Lasconi: Gătesc sarmale, îmi place mâncarea românească/ Nu mănânc dulciuri, dar știu să le fac

Elena Lasconi Sursa foto: Fecebook Elena Lasconi

Cea mai bună reţetă pe care o prepară Elena Lasconi, candidat USR la alegerile prezidenţiale, este cea de sarmale în foi de varză. La capitolul desert, Elena Lasconi susţine că, deşi nu mănâncă dulciuri, îi reuşesc desertul choux à la crème, dar şi ”un tort foarte bun de ciocolată cu vişine”, transmite News.ro.

Elena Lasconi, candidat USR la alegerile prezidenţiale, a fost întrebată, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, ce ar alege între ecler şi tiramisu. ”Eu nu mănânc dulciuri, dar ştiu să le fac bine. Choux à la crème. Mai am şi un tort foarte bun de ciocolată cu vişine pe care îl ştiu toţi foştii mei colegi”, a spus Elena Lasconi despre prăjiturile preferate.

Întrebată care e cea mai bună reţetă pe care o găteşte, Lasconi a răspuns: ”Sarmale. Îmi place mâncarea românească”. Între sarmale în foi de viţă şi sarmale în foi de varză, Elena Lasconi a ales ”foi de varză”.

În 2013, Elena Lasconi, pe atunci jurnalistă la ProTV, a câştigat concursul „Masterchef – Proba celebrităţii“. Reţeta câştigătoare: o prăjitură cu ciocolată, merişoare şi coniac, plus sos de vanilie. Pentru performanţa sa, Elena Lasconi a primit jumătate din marele premiu în valoare de 50.000 de euro, iar cealaltă jumătate a fost donată unei cauze umanitare.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *