Holly Ramsay, fiica celebrului bucătar Gordon Ramsay, s-a logodit cu înotătorul olimpic Adam Peaty: „Te iubesc și abia aștept să fiu soția ta”

Holly Ramsay, fiica celebrului bucătar Gordon Ramsay, s-a logodit cu înotătorul olimpic Adam Peaty s-au logodit / Sursa foto: Instagram Holly Ramsay Holly Ramsay, fiica celebrului bucătar Gordon Ramsay, s-a logodit cu înotătorul olimpic Adam Peaty s-au logodit / Sursa foto: Instagram Holly Ramsay

Holly Ramsay, fiica în vârstă de 24 de ani a cunoscutului bucătar Gordon Ramsay, și înotătorul olimpic Adam Peaty și-au anunțat logodna. Cei doi formează un cuplu din 2021, când Peaty a participat la emisiunea „Strictly Come Dancing”, alături de sora mai mică a lui Holly, Tilly Ramsay, notează The Independent.

Holly a făcut anuțul pe Instagram, joi, 12 septembrie, într-o postare emoționantă: „Îți mulțumesc că i-ai permis fetiței din mine să se simtă iubită, văzută și mai fericită ca niciodată. Te iubesc și abia aștept să fiu soția ta”. De asemenea, ea a promis că va fi mereu alături de logodnicul ei și de fiul acestuia, George, în vârstă de patru ani, dintr-o relație anterioară cu Eiri Munro. În încheiere, Holly a citat un verset biblic din 1 Corinteni 13:13: „Și acum rămân aceste trei: credința, speranța și dragostea. Dar cea mai mare dintre acestea este dragostea.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de HollyAnna Ramsay (@hollyramsayy)

Cine este viitorul ginere al lui Gordon Ramsay

Adam Peaty, medaliat cu aur olimpic, în vârstă de 29 de ani, a vorbit cu admirație despre logodnica sa pe rețelele de socializare, descriind-o drept „o femeie blândă, grijulie și frumoasă”. El a mărturisit cât de importantă a fost prezența lui Holly în viața lui: „Ai fost alături de mine când am fost la cel mai scăzut nivel și m-ai ajutat să navighez prin propriul meu întuneric”.

Cuplul și-a oficializat relația în iunie 2022, iar vestea logodnei a fost primită cu entuziasm de familia și prietenii lor. Tilly Ramsay, sora mai mică a lui Holly, a transmis felicitări într-o postare pe rețelele de socializare: „Nu aș putea fi mai fericită pentru voi doi!!! Vă iubesc”.

Adam Peaty, care deține șase medalii olimpice (trei de aur și trei de argint), a anunțat recent că va lua o pauză prelungită după Jocurile Olimpice de la Paris, unde a câștigat o medalie de argint, pierzând aurul la doar 0,02 secunde în fața italianului Nicolo Martinenghi. Într-un interviu acordat publicației „The Times”, Peaty a menționat că își va menține antrenamentele timp de doi ani, dar că va prioritiza alte aspecte ale vieții sale: „Este încercarea de a obține un echilibru cu munca mea și de a încerca să aflu cine sunt eu dincolo de sport.”

Holly Ramsay, fiica celebrului bucătar Gordon Ramsay, s-a logodit cu înotătorul olimpic Adam Peaty s-au logodit / Sursa foto: Instagram Holly Ramsay
Holly Ramsay, fiica celebrului bucătar Gordon Ramsay, s-a logodit cu înotătorul olimpic Adam Peaty s-au logodit / Sursa foto: Instagram Holly Ramsay

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *