Argeş: Încep înscrierile pentru participarea la târgul de produse de sezon „Toamna Piteşteană” / Evenimentul are loc în perioada 4 – 18 octombrie

Foto caracter ilustrativ / Sursa foto: Get Green Park Foto caracter ilustrativ / Sursa foto: Get Green Park

Primăria municipiului Piteşti anunţă că, în perioada 4 – 18 octombrie, se va desfăşura o nouă ediţie a Festivalului „Toamna Piteşteană”, eveniment la care sunt invitaţi să ia parte comercianţii de fructe, legume şi produse tradiţionale, transmite Agerpres.

Cea de-a XVIII-a ediţie va oferi publicului ocazia de a procura produse de sezon şi elemente de artizanat de la producători locali.

Comercianţii se pot înscrie pentru a participa la eveniment până în data de 25 septembrie, la secretariatul societăţii Salpitflor Green S.A. din municipiul Piteşti.

„Produsele acceptate pentru comercializare, în cadrului târgului de toamnă, sunt: fructe şi legume de sezon, produse apicole, dulceţuri şi conserve de sezon, vin, must, produse alimentare tradiţionale din carne şi lapte, flori, pomi fructiferi, plante ornamentale, bulbi, lavandă, material dendrofloricol, produse de artizanat, plante medicinale, ceaiuri. Sunt acceptate şi activităţi de alimentaţie publică”, informează Primăria Municipiului Piteşti.

Repartizarea solicitanţilor se va face în limita locurilor disponibile.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *