„Ce punem pe masă? Puțin din toate” (Ep. 12): Manierismele vinului. Ce preferă noile generații?

ce punem pe masa, vin, manierisme, adriana sohodoleanu, cezar ioan

Adriana și Cezar discută despre „manierismele vinului” în ediția de astăzi a producției „Ce punem pe masă? Puțin din toate”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

- articolul continuă mai jos -

Producția „Ce punem pe masă? Puțin din toate” – găzduită de Cezar Ioan de la Vinul.ro și Adriana Sohodoleanu, gastronom – privește gastronomia holistic, ca biologie, artă și știință, de la combustibil la identitate, de la nostalgie la anxietate, de la deșertificarea Olteniei la apetența scăzută a generației Z pentru vin, de la politicile care decid ce mâncăm la globalizare și de la terroir și artizanal la AI și imprimante 3D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *