Arad: Migranţi găsiţi ascunşi în camioane care transportau fructe, legume şi iaurt

migranti Sursa foto: PxHere

Un şofer turc şi unul român sunt cercetaţi penal după ce ar fi ascuns în camioane, în care transportau fructe, legume şi iaurt, câţiva migranţi din Sri Lanka şi Siria, pentru a-i duce în Italia şi Norvegia, transmite Agerpres.

Cele două camioane au fost verificate la ieşirea din ţară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, a informat, luni, Poliţia de Frontieră Arad.

„S-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară un cetăţean român şi unul turc, aflaţi la volanul unor ansambluri rutiere înmatriculate în România şi Turcia. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, fructe, legume şi iaurt pentru societăţi comerciale din Italia şi Norvegia. În urma efectuării controlului amănunţit efectuat asupra mijloacelor de transport au fost descoperiţi cinci cetăţeni străini, trei dintre ei ascunşi în lada de depozitare situată sub semiremorcă, iar ceilalţi doi în spaţiul destinat odihnei şoferului din cabina capului tractor”, arată sursa citată.

În urma cercetărilor s-a constatat că migranţii sunt din Sri Lanka şi Siria, având vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani.

Cei doi şoferi sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, iar migranţii pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: PxHere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *