Pastă de avocado în conservă: afacerea unei familii din Australia/Metoda reduce risipa alimentară

avocado, Australia, AvoFresh foto: freshplaza.com

O familie de antreprenori din Australia procesează prin presare la rece fructele de avocado și livrează pasta în cutii de conservă.

David și Trent De Paoli, tată și fiu, cu experiență în agricultură și industria alimentară, au lansat, în urmă cu 14 ani, produsul AvoFresh care a ajuns pe rafturile magazinelor din Australia. Ei și-au propus să creeze astfel o modalitate fiabilă și convenabilă pentru iubitorii de avocado de pe tot globul de a se bucura de avocado pe tot parcursul anului. Produsele AvoFresh obținute prin presare la rece oferă consumatorilor ocazia de a mânca avocado întotdeauna copt, mereu gata de pus pe masă. În plus, tehnologia lor unică de procesare asigură că toate aromele și nutrienții benefici sunt menținuți în produs fără a fi nevoie de conservanți artificiali, informează publicația FreshPlaza

„Consumatorii din întreaga lume se confruntă cu aceleași dificultăți când trebuie să aleagă un avocado proaspăt: 1. fructele nu sunt întotdeauna coapte și gata de consum și 2. fructele lăsate să se coacă ajung repede să fie supracoapte. Cu AvoFresh, nu mai trebuie să așteptați ca avocado să se coacă și nu mai ai risipă de mâncare, din cauză că avocado e prea copt. Este un câștig pentru toate”, a spus Trent De Paoli.

AvoFresh celebrează anul acesta creșterea de două cifre pe piața de retail din Australia. Pe fondul succesului gamei lor și cu pasiunea de a inova mereu, în luna iunie au lansat un nou produs de vânzare cu amănuntul: „Smashed Avocado”.

Smashed Avocado este un produs emblematic pentru micul dejun australian, care a câștigat popularitate în întreaga lume. Le oferă consumatorilor libertate deplină de a adăuga toppingurile lor preferate; de la un praf de sare și piper până la un strop de ulei de ardei iute, pot amesteca lucrurile zi de zi.”

 Echipa AvoFresh este, de asemenea, pasionată de sustenabilitate.

„Folosim fructe „imperfecte” pentru a crea AvoFresh: avocado este perfect în interior, dar cu pată la exterior sau cu dimensiuni mai mici sau deformate. Suntem mândri de rolul pe care îl joacă marca noastră pentru o economie fără deșeuri alimentare. Invoc aici și practicile de agricultură și producție durabile pe care le aplicăm pentru a crea AvoFresh”, a spus Dave De Paoli.

Pasta AvoFresh nu este savurată numai în toată Australia. Brandul continuă să-și extindă acoperirea globală, deoarece a ajuns recent pe rafturi în Thailanda și Hong Kong, și este în continuă creștere în Australia, Noua Zeelandă, Malaezia și Singapore.

Compania AvoFresh își va prezenta gama delicioasă la mai multe evenimente de-a lungul anului, inclusiv Taste of Queensland, Asia Fruit Logistica în Hong Kong și Fine Food Australia la Melbourne.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

foto: freshplaza.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *