”Așa am pierdut 80 de kilograme” – un popular actor spaniol a povestit pentru un program de televiziune cum a reușit o modificare corporală spectaculoasă

pierdut kilograme Colaj foto G4Food

Un îndrăgit actor spaniol Santiago Segura a lansat în iulie ultimul său film, partea a patra de la ”Tata este numai unul”, uimind pe toată lumea cu forma fizică de invidiat. Schimbarea sa din ultimul an a fost atât de radicală – a pierdut 80 de kilograme – încât nu a trecut neobservată. A decis să își schimbe stilul de viață și să urmeze o dietă controversată pentru a-și îmbunătăți atât imaginea, cât și calitatea vieții. Actorul și regizorul, mândru de realizarea sa, și-a arătat transformarea pe Instagram.

„Nu a fost ușor”, a recunoscut Santiago Segura într-un interviu pentru Europa Press. „Este un univers foarte dur de suferință”, a adăugat el. A recunoscut, de asemenea, că supraponderabilitatea sa l-a îngrijorat atunci când a devenit conștient de numeroasele boli pe care le poate cauza: „Oamenii nu știu că obezitatea este o boală și cât de gravă este. Este îngrijorător să dai această informație și să realizezi că oamenii nu știu”.

80 de kilograme mai puțin

Santiago Segura a muncit din greu și a pierdut 80 kg. „Vine acel moment temut al anului în care trebuie să mă uit fix la aceste fotografii pentru a mă îndepărta de teribila mea dependență, invazia de torrijas (un desert spaniol care s eprepară în Săptămăna Mare a Paștelui)”, scria el într-o postare pe Instagram din aprilie, însoțită de imagini cu el având mai multe kilograme: „Nici alcool, nici tutun, nici cocaină, nici heroină, nici crack… Pune-mi o torrija în față și înnebunesc”. Santiago Segura a participat la emisiunea El Hormiguero, o populară emisiune spaniolă care invită celebrități, și, printre multe alte subiecte, moderatorul a fost impresionat de pierderea sa în greutate și au discutat această problemă. Actorul a mărturisit că Leo Harlem l-a sfătuit pe acest subiect și a început să citească multe cărți despre nutriție.

Postul radical

În cele din urmă, Santiago Segura a dezvăluit secretul său: „Țin posturi și câte 36 de ore, ceva ce nu recomand nimănui”. Conștient de criticile pe care această afirmație le-ar putea atrage, a subliniat imediat că această tehnică „funcționează pentru el”, dar a insistat că „nu este recomandabilă pentru toată lumea”. Postul intermitent este o dietă foarte strictă, iar cei care o urmează ar trebui să o facă sub supravegherea unui nutriționist care să le monitorizeze progresul, deoarece poate cauza probleme grave de sănătate.

Actorul și-a întrbat urmăritorii de pe Instagram, punând poza în care era îmbrăcat cu pantalonii pe care îi avea înainte de a se apuca de slăbit: ” Ce fac cu pantalonii care îmi sunt acum mari? Îi păstrez, în caz de „revenire a kilogramelor pierdute”, sau îi dau unui prieten mai voluminos care ar putea să îi folosească? (Este o întrebare retorică, răspunsul corect este: să le caut un nou proprietar.)”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Colaj foto G4Food

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *