Un restaurant cu noroc: o turistă norvegiană a găsit o perlă în stridia din farfurie. Este a patra oară în istoria restaurantului când se întâmplă așa ceva

stridii, perla, Galicia, Spania, foodlife, calatorii culinare Sursa foto: X FarodeVigo

Un restaurant specializat în preparate din pește și fructe de mare din Pontevedra (Galicia) a anunțat pe rețelele sociale că una dintre cliente, o turistă norvegiană, a descoperit o perlă naturală în stridia pe care o comandase. Dincolo de frumusețea situației, ceea ce reprezintă adevărata știre este că acest fapt nu este singular în cadrul restaurantului.

Este a patra oară când un client sau pereche de clienți ai restaurantului primesc bonus, pe lângă cele mai bune stridii, și o perluță. Restaurantul aflat în centrul istoric al Pontevedrei, în Provincia Galicia din Spania, comercializează stridii sălbatice, cu un gust diferit de cel al stridiilor de cultură, după cum spun cei care le degustă. Sunt mari cât palma și au cam un kilogram fiecare. Galizia este o provincie de pe coasta de nord-vest a Spaniei, așa că restaurantele au acces ușor la produse proaspete din zona coastei spaniole a Atlanticului.

Clienții acestui restaurant întotdeauna după ce au comandat o porție din felul lor de mâncare principal și au urmat sfaturile pentru a le savura, încearcă să fie atenți dacă apare vreo perlă, ca să aibă grijă de dinți. Pentru că toți știu povestea restaurantului cu noroc la perle. În cazul acestei turiste norvegiene, chiar a tras jackpot-ul.

Ultima perlă fusese găsită de un client în urmă cu trei ani, în 2021, chiar în perioada de restricții de după pandemie. Iar alte două în cei cinci ani anteriori. Proprietarii restaurantului speră că norocul îi va urmări în continuare și relatează povestea perlelor oricărui client comandă un platou de stridii.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: X FarodeVigo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *