Cofetăria care a adus prima dată prăjiturile New York Rolls în București/Clienții au fost cuceriți pe loc de aceste delicii

New York Rolls

Cofetăria Angeline Cake Boutique este una artizanală, fondată în 2017 de către Andreea și Marius Simion din dorința de a oferi deserturi proaspete, preparate responsabil, folosind exclusiv ingrediente naturale, atent selectate. Ei au fost primii care au făcut prăjiturile New York City Rolls în București, cu care i-au cucerit pe bucureșteni, la fel cum s-a întâmplat cu newyorkezii, în 2022.

O creație a Laboratoarelor Lafayette Grand Cafe & Bakery, această prăjitură realizată dintr-un foietaj crocant și fraged de croissant cu o umplutură cremoasă delicioasă, a devenit o vedetă pe social media, mai ales pe TikTok.

Angeline Cake Boutique oferă cinci variante de arome de New York City Rolls: căpșune cu ciocolată albă, matcha cu zmeură, fistic, și aromele verii: Exotic – cu mango și fructul pasiunii și Bounty – cu ciocolată cu lapte și cocos.

Absolut toate se realizează în laboratoarele Angeline Cake Boutique în dimineața zilei în care se găsesc la vânzare.

Rețete originale, respectate cu strictețe

De asemenea, cofetăria își propune să respecte cu atenție rețetele originale ale marilor Pastry Chefs din lume. Astfel, oferta Angeline te poartă pe toate meridianele lumii cu deserturi senzaționale: de la pasteis de nata și macarons, la tarte, pavlova, trufe și multe altele.

În curând, în oferta Angeline cake Boutique se vor regăsi delicii pe bază de înghețată, pentru sezonul cald: profiterolul Angeline, soft ice tart, affogato Angeline.

Diversitatea prăjiturilor pe care cofetăria Angeline Cakes le pune la dispoziție reprezintă un avantaj atât pentru persoanele care doresc să se bucure de ceva dulce, cât și pentru cele care se pregătesc de un eveniment special din viața lor sau organizează un eveniment business.

Produsele cofetăriei se pot achiziționa atât din cofetărie, cât și online.

Sursă foto: Angeline Cake Boutique

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *