O femeie a spus ce a mâncat în fiecare dimineață la micul dejun în perioada în care a slăbit 45 de kg / Specialiștii aprobă combinația ei

o femeie a slabit 44 de kilograme Sursa foto: Dreamstime

Un mic dejun echilibrat este esențial pentru oricine dorește să atingă sau să mențină o greutate sănătoasă. Din nefericire, multe dintre opțiunile populare pentru micul dejun, cum ar fi cerealele zaharoase, produsele de patiserie și alte alimente foarte procesate, pot sabota eforturile de pierdere în greutate, provocând vârfuri ale glicemiei și lăsând senzația de foame la scurt timp după ce au fost mâncate. În schimb, un mic dejun bogat în nutrienți vă poate oferi energie susținută, vă poate ajuta să gestionați foamea pe tot parcursul zilei și vă poate susține sănătatea generală, transmite revista SheFinds.

O utilizatoare TikTok, care folosește numele de Drea (@dreavasquez), a împărtășit o rețetă de mic dejun simplă, dar eficientă, care a jucat un rol semnificativ în perioada în care a slăbit 45 de kilograme. În videoclipul ei, Drea pregătește pâine prăjită, acoperită cu avocado și cu un ou prăjit, brânză parmezan topită și un strop de sos picant.

@dreavazquez the parmesan cooked into the egg😩 must #foryou #fyp #easyrecipe #weightloss #weightlossjourney #foryoupage #fypシ #lowcalrecipe #lowcal #weightlossfood ♬ get him back! – Olivia Rodrigo

Pâinea cu avocado, recomandată de specialiști pentru micul dejun

Pâinea cu avocado este o opțiune preferată și de Dr. Tricia Quartey, un dentist din Brooklyn și purtător de cuvânt al Asociației Dentare Americane. Ea adaugă adesea și albuș de ou pentru mai multe proteine. „Faptul că am grăsimi sănătoase mă ține sătulă, dar am și carbohidrați sănătoși care să mă ajute să încep dimineața”, a spus Quartey.

Cardiologul Dr. Andrew Freeman este și el un fan al pâinii cu avocado dimineața, pe care adesea o îmbunătățește cu legume precum castraveți sau ceapă.

„Pe o singură felie mică de pâine ai suficiente calorii și substanțe nutritive pentru a ajunge până la prânz și te simți bine”, a spus Freeman, director de la National Jewish Health din Denver.

Alții adaugă, peste pâinea cu avocado, felii de somon afumat în loc de ou.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Comentarii

  1. Inca un articol din ciclul ce trebuie sa mancam in fiecare zi: pai dupa banane, dupa fructe, dupa ovaz, dupa quinoa a venit si randul noului fruct stramosesc avocado si branza parmezan de pe vremea dacilor…dar “topita”…Dar nu ati specificat tipul de paine si daca sosul are sau nu MGS sau amidon modificat…
    Si cand vad sursa TikTok imi spune totul despre calitatea jurnalistica a acestui articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *