VIDEO | Experiment culinar: Ecler cu cremă de borș, caise și piersici / Andi Drăgulin (DulcEclair): „Nici noi nu știm ce-o să iasă”

candy bar eclere video g4food

La DulcEclair, inovația începe în laborator, printre eclere cu combinații surprinzătoare. În prezent, echipa testează un ecler cu cremă de borș, caise și piersici. „Nici noi nu știm ce-o să iasă”, a recunoscut Andi Drăgulin în cadrul podcastului „Candy Bar”, o producție G4Food.

Experiența arată însă că riscurile pot da rezultate neașteptate: eclerul cu cremă de orez și cireșe, întâmpinat inițial cu scepticism, a ajuns rapid cel mai vândut produs. La fel a fost și provocarea eclerului cu colivă. „Am aruncat câteva zeci de kg de unt, până am aflat rețeta de la un colivar”, a povestit el.

Montaj video: Sergiu Ioana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *