VIDEO | De la Sarmale la Tapas | Andreea Prună, influencer: „Am ajuns să trăim într-o societate în care totul este toxic, oricât de bio și natural ai vrea să trăiești”

andreea pruna influencer Foto: G4Food

Andreei Prună, o hunedoreancă ce și-a început cariera în lumea medicală din România, apoi și-a încercat norocul în Anglia. După ani de muncă grea și sacrificii, și-a regăsit echilibrul în Spania, sub soarele de la Benidorm.


De 4 ani este influencer, promovează suplimente naturiste și explică astfel necesitatea acestor produse:

„Eu fiind cadru medical și am studiat foarte mult partea asta de suplimente și plante, datorită studiilor și a muncii pe care am făcut-o în toți acești 5 ani. Oricum avem nevoie de echilibru suplimentar. De ce? Pentru că am ajuns să trăim într-o societate în care totul este toxic, oricât de bio și natural ai vrea să trăiești.

Indiferent că ești în Anglia, că ești în Spania, că ești România sau în oricare altă țară. Am ajuns în punctul în care solul este mult mai toxic față de ce era acum 30 de ani, aerul este mult mai toxic, alimentația este mult mai toxică și atunci toate au repercursiuni asupra sănătății noastre.

Și, da, sunt ajustări mici sau schimbări mici pe care le pot face și care fac o diferență extraordinară în sănătatea și în starea ta de bine.”

Proiectul „De la Sarmale la Tapas” este susținut de Ambasada Regatului Spaniei în România

Montaj video: Sergiu Ioana.

Interviul a fost transcris cu Vatis Tech.

Citește și

VIDEO | De la Sarmale la Tapas – Ep 12 | A plecat în Mare Britanie ca asistent medical și a ajuns în Spania promovând suplimente nutritive/ Andreea Prună, cadru medical și influencer: „De multe ori observ că românilor le este foarte greu să renunțe la obiceiurile culinare românești, mai puțin sănătoase, consumul de foarte mulți carbohidrați și de alcool”

VIDEO | De la Sarmale la Tapas – Ep.11 | Din România la Londra și de aici în Alicante/ Larisa Olteanu: „Soțul meu gătește, eu sunt cu marketingul. În Anglia făceam șaormă, aici ne-am reprofilat pe ciorbă de burtă și tapas”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *