Șanse mai mari pentru consumatori de a primi la ușă meniul dorit, la un preț mai mic: Bolt, concurentul lui Uber, va livra mâncare la domiciliu

Un fost vânzător de cartofi la marginea drumului prepară acum pizza ”Fermier”, la Slobozia Moară, județul Dâmbovița Un fost vânzător de cartofi la marginea drumului prepară acum pizza ”Fermier”, la Slobozia Moară, județul Dâmbovița

Startup-ul estonian Bolt, principalul concurent al Uber, a anunțat că își va extinde gama de servicii cu livrarea comenzilor de mâncare, scrie siteul startupcafe.ro, care preia un articol publicat de Reusters. Serviciul de livrări, Bolt Food, tocmai a fost lansat la Tallinn, Estonia.

Următoarele piețe pe care Bolt Food va livra comenzi de mâncare sunt țările vecine Lituania și Letonia dar și Africa de Sud.

Denumită inițial Taxify, compania operează în 30 de țări, printre care și România, și are peste 25 de milioane de utilizatori.

Bolt Food ar urma să-și extindă baza de utilizatori cu prețuri mai mici pentru consumatori și venituri mai avantajoase pentru livratori.

Bolt, un startup fondat în urmă cu șase ani, a adunat investiții de peste 200 de milioane de dolari de la un grup de investitori printre care se află Daimler, dar și o companie de transport chinezească, Didi Chuxing Technology Co, care a cumpărat acum trei ani Uber China.

Articolul integral pe startupcafe.ro

Un fost vânzător de cartofi la marginea drumului prepară acum pizza ”Fermier”, la Slobozia Moară, județul Dâmbovița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *