Comfort food pentru prânz sau cină: Pulpă de vită cu ardei. Se poate servi cu piure de cartofi, orez sau pâine 27 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Pana cotta cu bucăți de fructe. O combinație între dulce și acrișor 27 august Ioana Costescu 0 comentarii
4 greșeli frecvente pe care ar trebui să le eviți ca să îți iasă perfect blatul de tort sau pandișpan 26 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Dulceață de căpșuni, rețeta simplă. Durează mai mult pregătirile decât fierberea propriu-zisă a fructelor 26 august Ioana Costescu 0 comentarii
Vinete ca alternativă la carbohidrați? Caserolă cu felii de vinete în loc de foi de lasagna. Cu spanac și ricotta, scăldate în sos marinara 26 august Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Compot de piersici. Pentru consum imediat și pentru păstrat pentru la iarnă 26 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Ceapă caramelizată, o garnitură simplă și de efect, cu gust dulce și aromat 25 august Ioana Costescu 0 comentarii
Cum să reduci cantitatea de sare din dietă? Folosind sare aromatizată făcută în casă 25 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 26 august – 1 septembrie 25 august Ioana Costescu 0 comentarii
Prânzul de duminică. Saltimbocca sau feliile de carne de vită cu prosciutto care „sar singure în gură”. Este una dintre cele mai cunoscute rețete italiene 25 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Laptele de migdale cumpărat conține de regulă mult zahăr. Iată cum îl poți face singur acasă 25 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețete super ușoare pentru weekend. Chiftele de quinoa în trei variante: cu carne de pui, cu năut sau cu cartofi. Bune de luat și la pachet 24 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Ucraina sărbătorește astăzi ziua Independenței: Rețeta tradițională de pui Kiev. Care sunt cele mai cunoscute specialități gastronomice 24 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Ficăței de pui cu ceapă caramelizată. Mâncărica rapidă care ne amintește de copilărie 24 august Ioana Costescu 0 comentarii
De ce să începi fiecare zi cu ovăz. Este alimentul ideal pentru micul dejun. Trei idei rapide de combinații cu fulgi de ovăz 24 august Mihaela Găneț 2 comentarii
Pastele de vineri seara. Spaghetti cu pui și lamaie. Piccata de pui. Mai multe rețete în una 23 august Mihaela Găneț 0 comentarii
De ce e bine să incluzi iaurtul în dieta zilnică. Poate fi mic dejun, gustare sau desert. Îl poți include în preparate dulci sau sărate. Iată câteva exemple 23 august Redacția 0 comentarii
Ai revenit din vacanță cu chef să experimentezi în bucătărie? Poți începe cu ceva simplu: din boabele vândute în plic iese un muștar mult mai bun 22 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Sticks-uri de vinete, rețetă pentru friteuza cu aer. Se pot găti la fel de bine și la cuptor 22 august Redacția 0 comentarii
Te-ai întors din vacanță și nu îndrăznești încă să aprinzi aragazul? Iată trei idei de meniuri fără să gătești nimic 22 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Cel mai ușor desert rece și fără multe calorii când vii din vacanță și n-ai chef de gătit. Seamănă cu tiramisù dar este mai dietetic 22 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Clătite cum nu ai mai mâncat/Cum să faci dintr-un desert banal, un deliciu cu fructe 21 august Redacția 0 comentarii
Ce să nu lipsească de pe masă la o cină romantică atunci când revii din vacanță. Mai multe idei de meniu și o rețetă erotică a scriitoarei Isabel Allende 21 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețete pentru studenți. Ouă în Purgatoriu sau gustul simplu și bun al unei zile de vară. Un preparat rapid, sănătos și pe placul tuturor 21 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Salată de paste cremoasă. Ușoară și rapid de făcut, poate fi consumată ca atare, sau garnitură 21 august Redacția 0 comentarii
Ulei și oțet în salată? Sunt și mai interesante dacă sunt aromatizate, pe principiul oțetului balsamic. Cu fructe, flori, ierburi aromatice sau condimente / Rețeta cunoscutului fire cider 20 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Garnituri de legume: Rețeta franceză clasică de ratatouille, varianta la cuptor. Preparat în tigaie, seamănă cu ghiveciul balcanic 20 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețete superușoare post weekend. Frittata de ouă cu dovlecei și ceapă. Meniu ideal vara, alături de o felie de pâine integrală cu maia și o salată de legume 19 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Mic dejun proteic din trei alimente de bază recomandate de nutriționiști. Clătite americane din 3 ingrediente, fără zahăr și fără făină 19 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Supă de usturoi și ghimbir cu Bok Choy și fasole albă/Rețeta gata în 20 de minute asigură un prânz sățios, bogat în fibre 18 august Redacția 0 comentarii
Prânzul de duminică. Rece, de vară fierbinte: salată de pui cu cartofi, ouă și castraveți murați. Există multe salate cu cartofi dincolo de salata orientală 18 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 19 – 25 august 18 august Ioana Costescu 0 comentarii
Fii creativ în bucătărie/Salată Caesar cu avocado, rețeta „îmbunătățită” pentru cei care vor să iasă din tipare 18 august Redacția 0 comentarii
Salată pe placul copiilor/Trucuri pentru a-i determina pe cei mici să mănânce sănătos/Bonus, rețete de salate delicioase pe placul celor mici 17 august Redacția 0 comentarii
Mic dejun rapid și savuros, pe bază de plante/Ne va asigura energie pentru toată ziua 17 august Redacția 0 comentarii
Trei idei de granita aromate, răcoritoare, hidratante, rapide: cafea, lămâie, cocos 16 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Ardei umpluți altfel/Fără carne, dar cu ingrediente bogate în nutrienți 16 august Redacția 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Spaghetti cu creveți și roșiile verii. Rapid, decis, satisfăcător, gustos, sănătos, ideal pentru începutul sfârșitului de săptămână 16 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Cremă de cocos ușoară și rapidă pentru un desert de vară cu puține calorii: adăugată peste fructe, cu un fursec deasupra. Nu mai mult de unul… 15 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Jennifer Garner a dezvăluit rețeta ei de smoothie cu spanac și semințe de in, care îi oferă „energie de supererou” 15 august Ioan Radu 0 comentarii
Rețete pentru studenți: Pizza din lipie arăbească, sos de roșii și mozzarella. Gata în 10 minute, în tigaie 15 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Conopidă/broccoli gratinate. Se poate servi și cald și rece. Are legume, dar și multe calorii 15 august Ioana Costescu 0 comentarii
Nu e ridichea uriașă din poveste, e ceapa uriașă din Sicilia. Ceapă de Giarratana, o varietate unică – una singură poate depăși 3 kg 14 august Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO Ai face salată de vinete sau zacuscă, dar nu-ți place să cureți vinetele? Iată două metode prin care poți rezolva problema repede și fără a-ți murdări bucătăria 14 august Ioana Costescu 0 comentarii
Sos marinara ușor/Rețeta de casă cu roșii proaspete, de inspirație mediteraneană 14 august Redacția 0 comentarii
O antrenoare de fitness prezintă clătitele bogate în proteine pentru micul dejun despre care spune că au ajutat-o să slăbească 18 kilograme: „Sunt super simplu de făcut” / VIDEO: Alex a prezentat și rețeta 14 august Ioan Radu 0 comentarii
Combinații interesante de fructe și legume pentru sucuri rapide la extractor sau centrifugă. Energetice, hidratante, depurative, cu calorii minime 14 august Mihaela Găneț 0 comentarii