Micii românești au ajuns în Peru, în meniul restaurantului Manos Rumanas / Muștarul, înlocuit cu sosuri locale

mici, romance, peru, manos rumanas

Smaranda Cojocaru și soțul ei, Luis Antonio Deza, au deschis în Peru un restaurant numit Manos Rumanas (Mâini Românești – trad.), în care servesc inclusiv mici, transmite publicația Trome. Pe cei două îi leagă inclusiv dragostea pentru mâncare bună.

În restaurant, cei doi soți vând mâncăruri tradiționale românești care includ ingrediente peruane, pentru a le conferi o aromă specială și unică. O altă româncă, Paula Rotundu, se ocupă de coordonarea evenimentelor la care participă Manos Rumanas.

Micii sunt unul dintre cele mai solicitate preparate, potrivit sursei citate. În Peru, aceștia sunt serviți cu sos huancaína sau ocopa arequipeña, în loc de muștar.

„Viața m-a adus în Peru acum mai bine de 20 de ani. Mă simt ca un alt peruan. Mâncarea de aici, bunătatea oamenilor m-au captivat”, a declarat Smaranda Cojocaru.

La rândul său, Paula a spus: „Nu pot să-mi uit țara, dar Peru are un farmec unic.”

Citește și: Micul trece oceanul: Marca „Litălși”, lansată luna viitoare la New York. Producătorul din Brașov a investit 1,5 milioane de euro în proiect

Comentarii

  1. Mult succes în afaceri culinare… și potențial de diversificare a produselor Românești pe piata din Peru …! Doamne ajută …!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *