LEGUMICULTORI FERICIȚI: familia Barabas din județul Sibiu afirmă că ”toată recolta produsă până acum a fost vândută”; vezi în articol unde au fost locurile de vânzare

LEGUMICULTORI FERICIȚI: familia Barabas din județul Sibiu afirmă că ”toată recolta produsă până acum a fost vândută”; vezi în articol unde au fost locurile de vânzare LEGUMICULTORI FERICIȚI: familia Barabas din județul Sibiu afirmă că ”toată recolta produsă până acum a fost vândută”; vezi în articol unde au fost locurile de vânzare

Mulți producători agricoli români obișnuiesc să reclame faptul că nu au unde să își vândă marfa. Ei îi acuză pe samsari că oferă prețuri derizorii sau pur și simplu nu vin să cumpere produsele de la poarta fermei sau de pe platformele angro, dar arată cu degetul și spre retaileri, deși aceștia achiziționează marfă de la producătorii români, dacă sunt asociați sau oferă cantități rezonabile. 

Totodată, producătorii români care nu reușesc să găsească drumul spre piață și să obțină un preț mulțumitor pentru produsele muncii lor solicită ajutorul statului. Politicienii preiau aceste mesaje, le transformă în sloganuri electorale sau în decizii economice suspecte, cum ar fi Casa Unirea, care se comportă ca un samsar finanțat de la bugetul public.  

În acest context, mesajul familiei Barabas din satul Alma, orașul Dumbrăveni, județul Sibiu, este unul îmbucurător:

”Anul 2023 .

Un an frumos cu forte multe realizări și cu un vis împlinit.

Vreau să  mulțumesc tuturor clientilor care au cumpărat de la noi.

Doresc să specific că am 1 hectar de solare și 5 hectare de culturi în câmp: legume și florii.

Toată marfa produsă de noi a fost vândută în piață, la Mediaș, la noi, la grădină, la  magazine, restaurante, cantine .

Datorită clienților care au cumpărat de la noi, toată marfa a fost vândută direct de la producător la client, un an foarte frumos și bun.

Mulțumim tuturor clienților din jurul nostru: Dumbraveni, Șaros pe Târnava, Biertan, Hogilah, Ernea, Alma-Dumbraveni, Geacas, Jmig, Atel, Bratei, Dârlos și celor din Mediaș, Dupus. Mulțumim tuturor clienților care au cumpărat de la noi .

Producător Alma-Dumbraveni…”

captură facebook.com

Acum 2 zile, luni, 16 octombrie 2023, Maria Barabas a anunțat pe pagina sa de facebook că a început campania de recoltat: 

”…varză de toamnă. La grădină Alma-Dumbraveni avem program de la ora 10 până la ora 17 seara. La Mediaș, în parcare, la Weltar, pe platformă, lângă frizerie primul stand .

Producător Alma-Dumbraveni.

Vă așteptăm cu o varză forte bună cu frunza subțire și cu o varză de calitate”.

foto cover Maria Barabas/facebook.com

LEGUMICULTORI FERICIȚI: familia Barabas din județul Sibiu afirmă că ”toată recolta produsă până acum a fost vândută”; vezi în articol unde au fost locurile de vânzare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *