Guvernul liberal menține în funcțiune Casa de Comerț ”Unirea” lansată de PSD, dar intenționează să o transforme în ”platformă de colectare, sortare, ambalare, etichetare”

Guvernul liberal menține în funcțiune Casa de Comerț ”Unirea” lansată de PSD, dar intenționează să o transforme în ”platformă de colectare, sortare, ambalare, etichetare” Guvernul liberal menține în funcțiune Casa de Comerț ”Unirea” lansată de PSD, dar intenționează să o transforme în ”platformă de colectare, sortare, ambalare, etichetare”

Ministrul secretar de stat Emil-Florian Dumitru, prezent recent în localitatea Pleșoiu din județul Olt, le-a spus legumicultorilor că ”scopul Casei Unirea nu trebuie să fie deschiderea de magazine. Casa Unirea trebuie să fie un integrator, să ofere platforma de colectare, sortare, ambalare, etichetare, pe care ulterior legumicultorii să poată să negocieze cu lanţurile de magazine și cu magazinele de proximitate”.

Sortare, ambalare, etichetare, asta va fi măsura pe care o vom promova și finanța în perioada următoare. Acest sprijin va fi complementar măsurilor deja aprobate de la Comisia Europeană, şi anume, cele opt depozite regionale în programul naţional de recuperare şi rezilienţă” le-a mai spus Dumitru fermierilor olteni.

Pentru a realiza aceste opt mari depozite regionale cu fonduri europene, deosebit de important este să realizăm platforme de colectare pentru produse, iar fermierii noștri trebuie să învețe să-și personalizeze marfa și să-și susțină produsele, iar Casa Unirea va fi implicată în tot acest proces”, a asigurat responsabilul MADR, într-un status publicat pe pagina sa de facebook.

Guvernul liberal menține în funcțiune Casa de Comerț ”Unirea” lansată de PSD, dar intenționează să o transforme în ”platformă de colectare, sortare, ambalare, etichetare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *