CEO-ul Grupului City Grill, Daniel Mischie, a anunțat, la evenimentul care a marcat aniversarea a 20 de ani de activitate în domeniul ospitalității în România, că, probabil în acest an, compania va deschide două noi locații în Brașov și Cluj.
Potrivit lui, restaurantele comlaniei sunt vizitate zilnic de aproape 20.000 de clienți.
Grupul City Grill a pornit în 2004, cu deschiderea restaurantului City Grill din Primăverii și 50 de angajați. În prezent, Grupul City Grill cuprinde 10 branduri și 24 de restaurante.
„În urmă cu 20 de ani mi-am propus să dezvolt un business pe piața restaurantelor din București, în care să ajung să fac diferența, să pot da tonul și să stabilesc standardul. Alături de o echipă solidă, am reușit nu doar să-mi îndeplinesc acest obiectiv, ci să ne menținem sus, să rămânem cel mai important grup autohton de restaurante, să construim branduri durabile, iubite de public și recunoscute internațional,” spune Dragoș Petrescu, fondator și președinte al Grupului City Grill.
Restaurantele care fac parte din Grupul City Grill – Caru’ cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Hanu’ Berarilor, City Grill și Buongiorno Italian – sunt destinații de referință pentru publicul bucureștean, dar și național și internațional.