VIDEO General managerul de la Lăptăria cu caimac, îngrijorat în legătură cu 2025: Vă mărturisesc sincer că sunt speriat de anul viitor / Cornel Dănilă: În 2024, fiind an electoral, guvernul dă cu bani în piață

laptaria cu caimac, cornel danila, guvern, an electoral Sursa foto: Lăptăria cu caimac

Cornel Dănilă, general manager la Lăptăria cu caimac, a declarat că este „speriat” de anul viitor, când este posibil ca situația din economie să se înrăutățească, din cauza mai multor factori, externi și interni. În 2024, marea majoritate a afacerilor vor fi în regulă, deoarece, fiind an electoral, guvernul bagă bani în piață.

„Vă mărturisesc sincer că sunt speriat de anul viitor. În anul acesta, fiind an electoral, știm cu toții că guvernul dă cu bani în piață. În 2024 marea majoritate a afacerilor vor fi OK. Însă 2025 ridică un mare semn de întrebare. În primul rând este războiul de lângă noi (care nu dă semne să se oprească) și nu în ultimul rând, utilitățile”, a declarat Dănilă, la conferința de lansare a site-ului G4Food.

Cornel Dănilă a spus că o altă problemă este că Lăptăria cu caimac nu găsește în România produse de care compania are nevoie, precum sticle sau etichete. „Sticlele le cumpărăm din Germania, etichetele ne vin din Ungaria, iar capacele de la borcane le cumpărăm din Bulgaria. Am găsit un producător de carton la Vrancea cu care facem business. În rest, totul vine din exterior”, a mai spus managerul.
Evenimentul de lansare al G4Food a fost organizat pe 26 martie și a fost susținut de Transavia, Auchan și Lăptăria cu caimac.

Filmare: Inquam Photos

Sursa foto: Lăptăria cu caimac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *