Creveți cu usturoi și sparanghel / Se servește peste paste pentru a profita de sos 17 aprilie Redacția 0 comentarii
Carbohidrații complecși și alte trei tipuri de alimente care îți cresc energia, conform nutriționiștilor / Mulți oameni nu dorm suficient și au nevoie de un impuls 17 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Ce să mănânci atunci când ai frigiderul gol? / 10 feluri de mâncare din „resturi”, prietenoase cu dieta 17 aprilie Tania Fântână 0 comentarii
Beneficiile consumului de suc de morcovi / Experții avertizează, însă: Nu trebuie băut în cantități mari / Poate sucul de morcov să-ți facă pielea portocalie? 17 aprilie Redacția 0 comentarii
Linguine cu anghinare / Aceasta este o rețetă de paste ușoară, elegantă și delicioasă 16 aprilie Redacția 0 comentarii
7 modalități prin care poți face cafeaua pe care o bei mai sănătoasă / Trebuie să alegi cu grijă ce pui în ea 16 aprilie Redacția 5 comentarii
13 alimente care îți ajută corpul să producă mai mult colagen / Proteina, benefică pentru piele și sănătate 16 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Dacă sucul de fructe provine din fructe, de ce nu este considerat sănătos? Mai mulți experți explică – analiză Huffington Post / Care sunt cele mai potrivite sortimente 16 aprilie Redacția 0 comentarii
Rozmarinul este planta numărul 1 care trebuie inclusă în dietă pentru a diminua inflamația – dietetician / Ar putea ajuta la neutralizarea radicalilor liberi și la reducerea stresului oxidativ 16 aprilie Redacția 0 comentarii
STUDIU Înlocuirea zahărului cu îndulcitori poate ajuta la menținerea pierderii în greutate fără a crește riscul de boală / OMS avertizase că indulcitorii artificiali cresc riscul de afecțiuni cronice 15 aprilie Redacția 0 comentarii
Multe branduri de cafea decofeinizată ar putea fi nesigure pentru consumul uman / În multe cazuri, în proces este folosită clorură de metilen, substanță folosită inclusiv la îndepărtarea vopselei 15 aprilie Valentin Bora 0 comentarii
Alimente care combat inflamația, potrivit unui specialist de la Harvard / Consumarea acestora ajută la slăbit 15 aprilie Redacția 2 comentarii
Experții spun ce se întâmplă, pe termen scurt și lung, cu organismul oamenilor care consumă băuturi carbogazoase în fiecare zi / Strategii pentru a te îndepărta de ele 15 aprilie Redacția 1 comentarii
11 alimente foarte sănătoase pe care nu le mănâncă „aproape nimeni”, în ciuda faimei lor, potrivit unei specialiste / Varza de Bruxelles are „un gust necomestibil”, iar tofu „niciodată nu devine mai bun” 15 aprilie Ioan Radu 3 comentarii
Cum să profiți de pâinea veche, verdețuri rămase prin frigider și apa de la fasolea sau lintea fiartă: „Cârnați” vegetarieni făcuți rapid 15 aprilie Redacția 0 comentarii
Importator: Interesul pentru salak (fructul șarpelui) este în creștere în Olanda / Fructul are beneficii extraordinare pentru sănătate 14 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Cercetători: Lupta împotriva demenţei ar trebui să înceapă la 40 de ani / O dietă alimentară mai hrănitoare ajută la combaterea acestor boli 14 aprilie Redacția 0 comentarii
Un nou studiu arată de câte fibre alimentare ai nevoie pentru a reduce tensiunea arterială / Femeile trebuie să consume mai mult de 28 g pe zi, iar bărbații peste 38 g 14 aprilie Valentin Bora 0 comentarii
EXCLUSIV Dr. Raluca Ghionaru: „Mâncatul compulsiv poate să fie un semn al unei afectări psihice la copil” / Cel puțin 50% dintre copiii cu dureri abdominale funcționale au niveluri ridicate de anxietate 14 aprilie Alexandra Mănăilă 0 comentarii
Vinete modificate genetic pentru a atinge un nivel ridicat de beta-caroten / A fost folosită o genă de la o bacterie 13 aprilie George Mănescu 0 comentarii
Medic: Mâncatul a devenit pentru mulţi o metodă de evadare şi relaxare / Acest obicei hrăneşte emoţiile, nu stomacul 13 aprilie Redacția 0 comentarii
STUDIU: Înlocuirea zahărului cu îndulcitori poate ajuta la menținerea pierderii în greutate fără a crește riscul de boală / Consumul alternativelor la zahăr nu pare să crească riscul de diabet de tip 2 sau de boli de inimă 13 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Ce se întâmplă dacă în mod normal am grijă ce mănânc, dar într-o zi exagerez cu caloriile? / Voi lua mult în greutate? 13 aprilie Redacția 0 comentarii
Scrumbii de Florii. Trei zile de festival gastronomic în Satul Pescăresc din Tulcea, la final de aprilie: Concerte, ateliere de creație și ecologie pentru copii 13 aprilie Redacția 0 comentarii
Dr. Roxana Dumitriu-Stan, medic endocrinolog: „Carnea de pui cu hormoni și antibiotice reprezintă un pericol pentru sănătate” / Studiile oficiale arată că în UE există un număr infim de probe neconforme, iar utilizarea hormonilor e strict interzisă 13 aprilie Alexandra Mănăilă 10 comentarii
Cele mai importante 9 beneficii pentru sănătate pe care le aduc semințele de in / Sunt o sursă excelentă de cupru, implicat în dezvoltarea creierului 12 aprilie Redacția 0 comentarii
Lujerii de hamei, deși costă 1.000 de euro/kg, devin tot mai populari pe piața europeană 12 aprilie George Mănescu 0 comentarii
Dietetician: Ceaiul verde este cel mai bun ceai pentru scăderea tensiunii arteriale 12 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Un neurolog dezvăluie cele 5 alimente pe care ar trebui să le mănânci pentru a ține boala Alzheimer departe / Printre acestea se numără „orezul interzis” 12 aprilie Corina Arhip-Rossi 0 comentarii
Autoritatea Naţională Fitosanitară: Reziduuri de pesticide peste limita maxima admisă, descoperite în 11 probe din mărar, spanac, ceapa verde şi pătrunjel / Acestea reprezintă 2,6% din cele 426 de probe analizate în total 11 aprilie Redacția 4 comentarii
Ce mănâncă inteligența artificială: Rețeta gustoasă pentru cină, sănătoasă și săracă în calorii, recomandată de AI 11 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist, recomandă 5 variante de cine sănătoase pentru cei care țin post / Sunt foarte ușor de făcut 11 aprilie Tania Fântână 0 comentarii
Grăsimi bune pentru slăbit / Ce sunt acestea, cum acționează și ce alimente le conțin / Trei gustări simplu de preparat bogate în astfel de grăsimi 11 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Trei rețete opulente din România interbelică: salată (de) boeuf cu homar, salată de vinete cu icre negre și cozonacul cu 50 de ouă la kilogramul de făină 11 aprilie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Cum afectează congelarea alimentelor valorile lor nutriționale? / Experții ne explică: Această operațiune poate să conserve nutrienții 11 aprilie Corina Arhip-Rossi 1 comentarii
STUDIU Consumul zilnic de avocado este legat de o dietă mai bună / Nu slăbești, nu te ingrași dar vei mânca mai sănătos 11 aprilie Redacția 0 comentarii
Iaurtul grecesc și skyr sunt cele mai sănătoase tipuri de iaurt, potrivit unui dietetician / Ce trebuie adăugat la ele pentru o masă echilibrată 11 aprilie Redacția 0 comentarii
Poți face chiar tu acasă celebrul sandviș din filmul „Spanglish” cu Adam Sandler / Rețeta „celui mai bun sandviș din lume” 11 aprilie Lavinia Liscan 0 comentarii
Tomata mov, obținută cu ajutorul ingineriei genetice, scoasă pe piață, în Statele Unite/Semințele au un succes fulminant în rândul micilor grădinari 11 aprilie George Mănescu 0 comentarii
5 fructe cu conținut mai ridicat de proteine, care te ajută să slăbești / Jackfruit este o „mină de aur” nutritivă, iar altul e un „superstar” al rețelelor sociale 10 aprilie Redacția 0 comentarii
Adăugarea de pudră de cacao la cafeaua de dimineață poate accelera metabolismul și ajuta la slăbit / Acest superaliment este bogat în antioxidanți 10 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Alimentele care conțin postbiotice (diferite de pre/probiotice), elemente importante pentru sănătatea intestinului / Aveți nevoie să luați suplimente? / Experții își spun părerea 10 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Cătălin Păduraru, VINARIUM, despre gastronomia locală: Bucătăria săracului, desăvârșită în România / Puțină lume poate înțelege cât de bune pot fi niște urzici, niște leurdă bine făcute 10 aprilie Ioan Radu 0 comentarii