Moduri în care poți încorpora semințele de fenicul în dieta ta, pentru a scăpa de aciditatea la stomac / Poți prepara un ceau sau le poți consuma ca atare, acestea fiind o delicatesă culinară aromată și plină de beneficii 27 ianuarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Vaccinul împotriva obezității ne-ar putea face „imuni” la grăsimi și zahăr / Descoperirea făcută din întâmplare ne-ar putea permite să mâncăm dulciuri și grăsimi în exces, dar să rămâne la greutatea normală 27 ianuarie Angela Sabău 0 comentarii
Băutura comună care poate combate tartrul și întărește gingiile / Trebuie să bei trei cești pe zi, pentru a beneficia de efectul ei antibacterian 27 ianuarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Câteva idei corecte de cină atunci când nu vrei să mai mănânci seara / Tania Fântână (nutriționist): „E mult mâncat emoțional în mâncatul de seară și mai puțin despre foame” 27 ianuarie Tania Fântână 1 comentarii
Laptele va rezista mai mult cu trei săptămâni, în frigider, dacă adăugăm în el un ingredient care există în absolut orice bucătărie/Mai mult, specialiștii ne sfătuiesc să nu depozităm laptele pe ușa frigiderului. Iată de ce 27 ianuarie Daniela Arnăutu 1 comentarii
Te poți îmbolnăvi de gripă aviară dacă mănânci carne de pui sau ouă? Ce trebuie să știi despre riscul din alimente 27 ianuarie Redacția 0 comentarii
Untul de arahide va rezista mai mult, dacă este păstrat într-un anume fel/ Poate nu ți-ar fi trecut prin minte acest truc simplu 27 ianuarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cafeaua este un fruct, iar boabele care sunt prăjite sunt de fapt sâmburii fructului numit „cireașa de cafea” 27 ianuarie Angela Sabău 0 comentarii
(VIDEO) Sunt corporatist, deci mănânc | Andreea, coordonator proiecte achiziții: „Prefer să fac un mic fasting în pauza de prânz sau, dacă mi-e foame, iau un iaurt sau un cottage cheese” 27 ianuarie Otilia Serescu 0 comentarii
Efectele devastatoare ale excesului de zahăr asupra creierului/ Cercetătorii au descoperit că acesta poate da dependență mai puternică decât cocaina 27 ianuarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Gătitul la friteuza cu aer, susținut de oamenii de știință / Se pare că este modul de a găti care poluează cel mai puțin aerul din interior 26 ianuarie Angela Sabău 6 comentarii
Frunzele de măslin ar putea avea beneficii pentru sănătate, sugereaza cercetări recente / Conțin un antioxidant puternic care se regăsește și în măsline și în uleiul de măsline, dar în cantități mai mici 26 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ești stresat? Iată ce să-ți gătești ca să reușești să te remontezi rapid/ Tocănița cu frunze de nap, o explozie de antioxidanți 26 ianuarie Redacția 0 comentarii
Povestea apicultorului grec care produce miere de lavandă sălbatică / A renunțat la un rol important în cadrul Uniunii Eleno-Americane din Atena și s-a mutat pe insula Serifos / Fotografiile macro în care a surprins albinele au ajuns pe o serie specială de timbre 26 ianuarie Ingrid Georgescu 1 comentarii
VIDEO | Sfaturi generale pentru o alimentație sănătoasă la schi / Tania Fântână, nutriționist: Cuprinde în meniul tău cât mai multe ingrediente cu potențial antioxidant pentru a te reface după efortul susținut 26 ianuarie Redacția 0 comentarii
VIDEO Rețetele Juanitei | Cum facem o salată la borcan pe care o putem lua la pachet sau păstra câteva zile în frigider fără să își altereze proprietățile 26 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Norvegia se luptă cel mai mare focar de toxiinfecție alimentară din ultimele decenii / De vină pare a fi un lot de muguri de lucernă importat din Italia, infestat cu Salmonella 26 ianuarie Angela Sabău 0 comentarii
M&M’s Adaugă un nou sortiment în linia sa de sandvișuri de înghețată / Untul de arahide este noua atracție 26 ianuarie Redacția 0 comentarii
Bioactivii: Ce sunt, de ce sunt importanți și care este impactul lor în agricultura controlată și tehnologie agricolă 26 ianuarie Redacția 0 comentarii
Ce este gripa Keto, cum se manifestă și cum te poți lăsa păcălit de simptome/ Dacă mănânci supă de oase, avocado și legume cu frunze verzi poți scăpa de ea 26 ianuarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cum ajunge pizza în farfuria clientului/ Am stat lângă pizzaiolo în timp ce prepara o hawaiană 26 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum scapi de grăsimea din jurul taliei/ Cinci sfaturi eficiente, susținute științific, pentru a pierde grăsimea abdominală 26 ianuarie Angela Sabău 0 comentarii
Smoothie cu afine și banane, o sursă excelentă de fibre și vitamine / Adaugă acest ingredient surpriză pentru un mic dejun sănătos 26 ianuarie Redacția 0 comentarii
Cel mai bun ceai antiinflamator, pe care să-l bei când te doare gâtul, pentru tuse sau când simți primele semne de răceală 25 ianuarie Redacția 0 comentarii
Trei băuturi naturale pe care, dacă le incluzi în alimentația zilnică, îți poți menține stomacul în formă 25 ianuarie Redacția 0 comentarii
Ghidul plantelor aromatice în bucătărie / Află cum să le folosești și cum să le depozitezi, pentru a le păstra aroma cât mai mult timp 25 ianuarie Redacția 1 comentarii
VIDEO | Tania Fântână, nutriționist: Proteinele, cheia recuperării după efortul pe pârtie / Combinațiile ușor de digerat, fără excese calorice, ajută la refacerea musculară și susțin performanța fizică 25 ianuarie Redacția 0 comentarii
O băutură foarte populară în întreaga lume poate reduce riscul de boli de inimă / Pentru a obține beneficii maxime trebuie să bei patru cești pe zi și să mănânci fructe 25 ianuarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Bărcuțe de dovlecei umpluți, o rețetă pentru un prânz rapid și ușor / Chiar dacă nu e vară, dovleceii pot fi savurați cu mozzarela, carne de curcan și condimente italiene 25 ianuarie Angela Sabău 0 comentarii
VIDEO | Dialoguri pe toate gusturile | Actrița Raluca Aprodu: „Îmi place foarte mult să gătesc și nu am nicio problemă să mănânc singură în pat” / „Bunica făcea niște gogoși incredibile. Îmi pare rău că nu i-am cerut rețeta, înainte să se stingă” 25 ianuarie Otilia Serescu 0 comentarii
Ce este regula 40-30-30 pentru o cină sănătoasă? Rolul important al carbohidraților în alimentație 25 ianuarie Redacția 0 comentarii
Poridge cu cacao, pentru un mic dejun pe cât de dulce, pe atât de sățios / Nu-ți va fi foame timp de ore bune 25 ianuarie Redacția 0 comentarii
Ce este dieta Golo? Marketing sau sănătate? /Un meniu la modă printre americani, bazat pe reducerea aportului caloric, dar și administrarea unui supliment pe care îl poți cumpăra de la creatorii dietei, promite slăbire și vindecarea unor boli cronice 24 ianuarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cel mai bun mod de a curăța o placă de tăiat din lemn / Igienizarea acestora este mai importantă decât ai crezut 24 ianuarie Redacția 0 comentarii
Curiozități agri-food 24 ianuarie: Există un tip de porumb cu boabe colorate, fără modificări genetice 24 ianuarie Angela Sabău 0 comentarii
Supa de linte, mâncarea preferată a domnitorului Alexandru Ioan Cuza / „Această supă se face întocmai ca cea de fasole, cu deosebirea că trebuie să adaogi o bucată bună de unt și coajă de pâne prăjită” 24 ianuarie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Spaghetti cacio e pepe. E suficient să cumpărați spaghetti și brânză pecorino când mergeți la cumpărături 24 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Nutriționista unui spital din Madrid spulberă un mit: „Dietele detox bazate doar pe lichide sunt foarte periculoase” 24 ianuarie Redacția 0 comentarii
Pâinea făcută în casă este o invenție modernă, aproape un lux pe care în trecut oamenii nu și-l puteau permite, aflăm dintr-o carte dedicată istoriei celui mai vechi aliment al omenirii 24 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Regiunea viticolă Dobrogea, selectată de Concours Mondial de Bruxelles pentru a găzdui sesiunea de degustare a vinurilor rosé / Evenimentul va avea loc la Cazinoul Constanța, în perioada 28-30 martie 24 ianuarie Redacția 1 comentarii
VIDEO | G4Food lansează seria „Vinul săptămânii”: Prima recomandare – Fetească Neagră Aurelia Vișinescu, Dealu Mare / „Este un vin care, deși se găsește în supermarket, se ridică la nivelul vinurilor de HoReCa” 24 ianuarie Redacția 0 comentarii
Ce mâncăruri se pregăteau pe timpul lui Alexandru Ioan Cuza / În perioada Unirii de la 1859 s-a tipărit o singură carte de bucate / Trei rețete din acea perioadă 24 ianuarie Cosmin Dragomir 0 comentarii
VIDEO | Cum să te pregătești fizic și alimentar pentru vacanța la schi / Tania Fântână, nutriționist: „Începe primele zile ale vacanței cu un aport crescut de carbohidrați complecși care sa aducă un spor de energie” 24 ianuarie Redacția 0 comentarii
Ceva dulce. Canelé, un desert creat acum cinci secole la Bordeaux, în Franța, într-o mănăstire, a renăscut pe rețelele de socializare 24 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Alexandru Ioan Cuza, domnitorul „cafegiu” / Istoric: „O cafea băută în prezența sa la Constantinopol se leagă, simbolic, de încetarea suzeranității Porții Otomane asupra Principatelor Române” 24 ianuarie Cosmin Dragomir 0 comentarii
FOTO-VIDEO | INTERVIU cu primul român care a traversat America de Nord și America de Sud pe bicicletă / Radu Păltineanu: „Mi-am făcut curaj și am încercat larve de viermi în piețele din Asia” / „Popoarele indigene simt că sunt cele mai apropiate de un stil de viață sustenabil” 24 ianuarie Otilia Serescu 0 comentarii
Ce este semolina, ce beneficii are și cum poți slăbi cu ajutorul ei / Sățioasă, bogată în proteine, nutrienți și fibre, semolina este un aliat în lupta cu kilogramele în plus 24 ianuarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
O idee de mic dejun cald din fulgi de ovăz cu turmeric și stafide, gătit la cuptor, servit cu fructe la alegere 24 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Dieta cu ouă fierte promite o slăbire rapidă, dar fără rezultate durabile / Actrița Nicole Kidman obișnuiește să urmeze această dietă, deși nutriționiștii sunt de părere că un regim echilibrat este mai sănătos/ Cum arată un meniu pentru șapte zile 23 ianuarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ceai digestiv la îndemâna oricui, dintr-o rădăcină pe care o găsim la tot pasul. Stimulează sucurile gastrice și ajută împotriva balonării 23 ianuarie Mihaela Găneț 1 comentarii