Cardiologi: Acestea sunt gustările de dimineață pe care le consumăm aproape zilnic pentru o inimă sănătoasă / Sunt bogate în antioxidanți, susțin pierderea în greutate și au proprietăți antiinflamatoare 28 august George Mănescu 0 comentarii
Cele mai bune trucuri alimentare pentru a trata constipația, indiferent dacă este cronică sau ocazională/ Postul intermitent se numără printre soluții 28 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
Pizza egal fericire? Triptofanul, un aminoacid esențial prezent în aluat și în mozzarella, este un precursor al serotoninei 27 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum afectează canicula apetitul. Răspunde Tania Fântână, nutriționist 27 august Tania Fântână 0 comentarii
5 soluții naturale care te pot ajuta să scapi de respirația urât mirositoare/ Ingredientele le avem cu toții în bucătărie 27 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
10 alternative super sănătoase pentru micul dejun la ovăz, dacă nu vrei să consumi zilnic mult lăudatul superaliment 27 august Ioan Radu 0 comentarii
Un nutriționist a elaborat un meniu pentru o săptămână, menit să normalizeze glicemia diabeticilor/ Au interdicție totală la dulciuri, dar au liber la fructe de pădure, verdețuri și proteine de calitate 27 august Redacția 0 comentarii
Care este cea mai bună dietă pentru pacienții cu AVC?/ Iată ce și cum trebuie să mănânci ca să te recuperezi după un AVC, dar și pentru a preveni altele noi/ Dieta mediteraneeană, cea mai populară opțiune 27 august Daniela Arnăutu 1 comentarii
Ce ceaiuri ar trebui să bei înainte de culcare pentru a-ți curăța ficatul gras. Boldo este numită și „planta ficatului” 27 august Redacția 0 comentarii
Momentul ideal pentru a lua cina dacă doriți să slăbiți, potrivit dieteticienilor și unui studiu / Ce pot face cei care se culcă târziu în noapte 27 august Ioan Radu 0 comentarii
Un expert în longevitate enumeră alimentele care favorizează speranța de viață până la 100 de ani 27 august Redacția 0 comentarii
Un raport controversat publicat în SUA susține că prea mult fluor în apa potabilă poate reduce IQ-ul copiilor 26 august Redacția 0 comentarii
5 modalități de a evita să ”ciugulești” între mese. Care sunt motivele pentru care ți se face foame atât de des 26 august Redacția 0 comentarii
Studiu: O dietă antiinflamatoare reduce riscul de demență, chiar și în rândul celor care prezintă deja un risc crescut 26 august Ioan Radu 1 comentarii
Nutriționiștii au stabilit: Legumele, alegerea Nr. 1 pentru a pierde în greutate/ Nu contează care anume, legume să fie! 26 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cardiologii au stabilit că proteina numărul 1 pentru sănătatea inimii este peștele/ La fiecare 30 de minute, un român face infarct/ Somonul, tonul, sardinele și macroul reduc riscul cardiovascular 26 august Daniela Arnăutu 1 comentarii
Adio migrene! Nutriționiștii au stabilit care sunt cele mai bune 7 alimente ce ajută la prevenirea și combaterea acestora/ Dacă mâncați nuci, ovăz, fructe de pădure, legume și somon, vă reduceți considerabil riscul de migrene 26 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
„Ceaiuri românești”: Ceaiul de păducel scade tensiunea și ajută inima dar trebuie consumat sub îndrumarea medicului 25 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Cinci alimente cu puternic efect antiinflamator/Sunt plăcute la gust și chiar te pot feri de multe boli 25 august Redacția 0 comentarii
Studiu preclinic: mierea de Manuka ar putea deveni o alternativă naturală în tratarea cancerului de sân 25 august Redacția 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 26 august – 1 septembrie 25 august Ioana Costescu 0 comentarii
Nutriționist: 4 obiceiuri bune cu care poți să scapi de „pofte”. De ce simți uneori că trebuie să mănânci imediat ceva 25 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Cele mai bune (și cele mai rele) băuturi pentru sănătatea inimii – Heart Foundation 25 august Ioan Radu 0 comentarii
Iaurtul grecesc a devenit foarte popular. Dar cu ce este el diferit de iaurtul obișnuit? 25 august Redacția 0 comentarii
Un medic de 95 de ani dezvăluie cel mai important obicei alimentar care l-a ajutat să rămână sănătos și în formă 25 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Orezul trebuie sau nu spălat înainte de a-l găti? Fiecare dintre cele două posibilități comportă avantaje și dezavantaje 24 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Un nutritionist ne învață câteva trucuri pentru a putea ține un copil obez la dietă/ Iată ce gustări atractive și sănătoase îi putem pune în pachețelul pentru școală 24 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ulcerul nu este provocat de alimente, însă unele pot agrava boala, iar altele pot grăbi vindecarea/ Dacă ardeiul gras roșu, cartofii dulci și ovăzul sunt de mare ajutor, laptele face la fel de mult rău ca și alcoolul 24 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
Irina Babici, coach de nutriție: ,,Am reușit să slăbesc și să dau jos toate kilogramele extra, însă nu am fost întrebată ce îmi place să mănânc și nu mi s-a spus cum pot să alternez anumite alimente.” 24 august Lavinia Liscan 0 comentarii
„Ceaiuri românești”: Ceaiul de pedicuță ajută la combaterea dependenței de tutun și alcool/ Acest ceai este benefic și pentru sănătatea ficatului și rinichilor 24 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
„Așa ar trebui să mănânce întreaga familie”. Înainte să înceapă școala, iată ce alimente spune o nutriționistă americană că sunt cele mai bune și pentru copii 24 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Cardiologi: Eliminarea acestor 3 alimente din dietă poate îmbunătăți semnificativ sănătatea inimii / Bolile cardiovasculare, principala cauză de deces în România / Ce poți mânca în locul lor 24 august Ioan Radu 1 comentarii
De ce să începi fiecare zi cu ovăz. Este alimentul ideal pentru micul dejun. Trei idei rapide de combinații cu fulgi de ovăz 24 august Mihaela Găneț 2 comentarii
Bruschete cu piersici, gata în 15 minute!/Deliciosul preparat are gust dulce-sărat și este plin de nutrienți 23 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cel mai bun ceai pentru cei care suferă de ulcer gastric / Alte băuturi benefice: sucul de varză și kefirul 23 august George Mănescu 1 comentarii
Dieta antiinflamatorie: modă sau știință? O cunoscută nutriționistă spaniolă explică de ce apare inflamația în corpul uman 23 august Redacția 0 comentarii
De ce e bine să incluzi iaurtul în dieta zilnică. Poate fi mic dejun, gustare sau desert. Îl poți include în preparate dulci sau sărate. Iată câteva exemple 23 august Redacția 0 comentarii
Un renumit gastroenterolog explică de ce să alegem pastele din năut și linte/ Nu doar că nu conțin gluten, dar sunt o importantă sursă de fier, proteine și fibre 23 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
Hummusul și alte 4 gustări pe care un dietetician care urmează dieta mediteraneană le consumă în locul alimentelor procesate, precum covrigeii sau chipsurile 23 august Ioan Radu 0 comentarii
Există alimente care îți pot feri inima de boli/Ideal este să mănânci cinci porții de fructe și legume pe zi, carbohidrați și grăsimi puține și doar carne slabă și somon, ton sau macrou 22 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
Alimentele asociate cu diabetul pe care probabil că le consumi zilnic, fără să știi ce risc presupun/Carnea roșie și mezelurile sunt în fruntea listei 22 august Redacția 0 comentarii
Viteza cu care mâncăm și de câte ori mestecăm pot influența cifra indicată de cântar – Tania Fântână, nutriționist / Cât ar trebui să dureze o masă 22 august Tania Fântână 0 comentarii
Alimente la care ar trebui să renunți: Iaurtul aromat, ketckup-ul și pizza congelată nu aduc niciun beneficiu organismului tău 22 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
Adina Rusu, nutriționist-dietetician: Aportul ridicat de acizi grași trans, factor de risc pentru boala cardiacă ischemică / Ce alimente conțin acest tip de grăsimi? 22 august Redacția 0 comentarii
Castraveții murați, sănătate curată/ Dacă vrei să fii ferit de boli de inimă, cancer, accident vascular cerebral și alte afecțiuni grave, include-i cât de des poți în meniul tău 21 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ce este „baby-led weaning”: ce știm și ce nu știm despre noile teorii de alimentație a bebelușilor. De ce ne e teamă de a oferi hrană solidă de la vârste fragede și ce spun studiile 21 august Redacția 0 comentarii
Ingredientul numărul 1 pe care trebuie să îl adăugi în ceai. Îl avem cu toții în bucătărie, iar specialiștii spun că acesta stimulează absorbția de antioxidanți 21 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
8 obiceiuri care îți pot accelera metabolismul și te pot ajuta să slăbești. Schimbările nu țin doar de alimentație, ci și de cât sport faci și cât de bine dormi 21 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
Plan alimentar de 7 zile, pentru ficatul gras. Ce să mănânci și să eviți 21 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
Un nutriționist a stabilit 5 alimente și băuturi pe care trebuie să le eviți înainte de a te îmbarca în avion, dacă vrei să nu ai probleme digestive pe durata zborului 21 august Daniela Arnăutu 0 comentarii