EXCLUSIV Micii duși de Ciolacu premierului bavarez provin de la restaurantul La Cocoșatu / Pe lângă mititei, Markus Söder a primit și un coș cu produse tradiționale, furnizat de o firmă din Argeș

mici, ciolacu, la cocosatu, markus soder Sursa foto: La Cocoșatu

Prim-ministrul român Marcel Ciolacu i-a dus premierului bavarez Markus Söder o ladă frigorifică plină cu mici românești de la restaurantul La Cocoșatu, au declarat, pentru G4Food, surse din delegația României.

Marcel Ciolacu i-a mai dus lui Söder și un coș cu produse tradiționale românești de la RadicStar, firmă din județul Argeș care are ca principal obiect de activitate fabricarea produselor pe bază de carne.

Politicianul bavarez este cel care i-a cerut omologului român mici românești, fiind pasionat de bucătăriile tradiționale.

Carnea pentru micii preparați de La Cocoșatu a fost furnizată de producătorul Marycarn Prod din București.

Mici faimoși se mai găsesc în România în Piața Obor din București, în comuna Dedulești din Argeș, dar și la restaurantul La Ciotoianu din Popești-Leordeni (Ilfov).

Marcel Ciolacu a fost primit, marţi, de către Markus Soder la sediul Cancelariei de Stat Bavareze, în cadrul vizitei oficiale pe care o efectuează în Republica Federală Germania.

Citește și „Romania Day on Broadway”: Sute de americani au stat și câte o oră la coadă ca să deguste mici și sarmale românești / „Litălșii” ar putea ajunge în restaurante din SUA

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: La Cocoșatu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *