AAylex ONE, producătorul brandului de carne de pui Cocorico, în parteneriat cu Auchan Retail România, deschid restaurante care vor fi amplasate în exteriorul hipermarketurilor Auchan, potrivit unui comunicat al celor două companii.
Prima unitate sub conceptul Artisan by Cocorico va fi inaugurată pe 27 iulie, la Auchan Constanța Sud.
Consumatorii vor găsi în primul restaurant, deschis zilnic în intervalul 08.00 – 22.00, un meniu compus exclusiv din preparate din carne de pui Cocorico, dezvoltate de Chef Dragoș Bercea.
„Noul concept își propune să demonstreze versatilitatea cărnii de pui de calitate, să pună la dispoziția consumatorilor opțiuni sănătoase și naturale din pui crescut sustenabil și în bunăstare și să susțină un stil de viață sănătos, accesibil oricui”, potrivit unui comunicat al celor două companii.
Rețetele au fost create utilizând doar produsele ready-to-cook și ready-to-eat pregătite în fabricile din România ale grupului. Din ofertă vor face parte sendvișuri, wrap-uri și meniuri de copii.
Clienții vor putea face comenzi și prin intermediul unei aplicații pentru livrări.
Un alt lanț de retail mare care are unități externe în care este servită mâncare este Kaufland.
Auchan s-a remarcat în ultima perioadă și printr-o altă mutare importantă. Compania își dezvoltă accelerat lanțul de hipermarketuri discount ATAC, care a ajuns la cinci unități.