Destinația Anului 2024: Casa Timiș, Restaurant Kibuț Gărâna, Conacul Grigorescu Rătești și Mama Cozonacilor Bran au urcat pe podium la categoria „Experiențe gastronomice”

destinatia anului 2024, experiente gastronomice, casa timis Restaurant Casa Timiș

Restaurantul Casa Timiș s-a situat pe primul loc la categoria „Experiențe gastronomice” din cadrul competiției Destinația Anului 2024, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Pe locul doi s-a situat Restaurant Kibuț Gărâna, din Caraș-Severin, iar pe trei, la egalitate de puncte, restaurantele Conacul Grigorescu Rătești, din județul Buzau, și Mama Cozonacilor din Brașov (Bran).

Municipiului Sibiu i-a fost decernat Marele Premiu Destinația Anului 2024.

„Dintre finaliste, destinațiile câștigătoare au fost alese pe baza punctajului calculat pe trei paliere: 1. Votul publicului pe platforma www.destinatiaanului.ro, 2. Votul juriului prezidat de Simona Constantinescu, Președinta Federației Industriei Hoteliere din România, și compus din peste 200 de lideri de comunități, primari și președinți de consilii județene, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din turism, antreprenori, manageri și experți, bloggeri, jurnaliști și personalități media și 3. Rezultatele cercetării Destinații Vizionare, realizate de agenția specializată Aha Moments și experții Destinația Anului”, potrivit comunicatului.

Câștigătorii competiției Destinația Anului 2024 au fost anunțați pe 21 mai, în cadrul unei Gale organizate la Ateneul Român.

Restaurant Casa Timiș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *