VIDEO | Candy Bar | De la goji la ciocolată premium – Povestea Kingăi Dicoi, ciocolatier la Ingres Chocolate

candy bar, ciocolată artizanală, ciocolatier Sursa foto: G4Food/ Facebook Ingres - Handmade Chocolate
Kinga Dicoi, ciocolatier la Ingres Chocolate din Târgu Mureș, a început parcursul său în lumea gustului cu o plantație de goji, alături de soțul ei. Deși au încercat să valorifice fructele prin sucuri și produse deshidratate, drumul spre succes a început abia atunci când Kinga a început să creeze batoane nutritive și ciocolată de casă, fără zahăr. Îndemnată de soțul ei și inspirată de o colegă, a urmat un curs de ciocolaterie care i-a schimbat viața.

Află întreaga poveste în noul episod Candy Bar, moderat de Andreea Drăghici.

Sursa foto: G4Food/ Facebook Ingres – Handmade Chocolate

Montaj video: Denis Nistor

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *