Cum se adaptează patronul unei băcănii din Olanda pe o piață puternic afectată de pandemia Covid 19

Cum se adaptează patronul unei băcănii din Olanda pe o piață puternic afectată de pandemia Covid 19 Cum se adaptează patronul unei băcănii din Olanda pe o piață puternic afectată de pandemia Covid 19

Reijer Evers, proprietar și fondator al VSSMeat, o mică companie de măcelărie și băcănie din Elspeet livrează acum numai cu amănuntul la domiciliul clienților, fără să perceapă taxă de transport pentru o distanță mai mică de 25 de km, dar percepe o taxă de 10 euro, pentru comenzi peste 25 de km și a căror valoare este sub 100 de euro, după cum a declarat într-u interviu acordat publicației euromeatnews.ro.

”Ne-am schimbat site-ul nostru pentru a comunica noile oferte și pentru a prelua comenzile, clienții noștri nu trebuie să iasă din casele lor. Desigur, din cauză că firmele de servicii alimentare și-au închis restaurantele și fast-foodurile, livrările către acestea sunt acum la 0. Vindem numai la domiciliul clienților individuali. Suntem măcelari și nu ne transformăm în tâmplari peste noapte”, a mai spus Reijer.

”Atâta timp cât există oameni, este nevoie de mâncare. Trebuie să schimbăm strategia de a vinde și de a găsi noi clienți”, a completat olandezul.

sursa foto cover facebook/vssmeat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *