Cătălin Gheorghe, fondatorul rețelei de pizzerii Treevi, anunță lansarea unui proiect de amploare în zona Floreasca din Capitală. Va deschide un food hall cu peste 50 de restaurante și cafenele

Pizza Treevi / Sursa foto: pizzatreevi.ro Pizza Treevi / Sursa foto: pizzatreevi.ro

Cătălin Gheorghe, fondatorul rețelei de pizzerii Treevi și antreprenorul din spatele grupului Tomcat Hospitality, a anunțat lansarea unui proiect de amploare în zona Floreasca din Capitală. Acesta va deschide un food hall cu peste 50 de restaurante și cafenele, oferind nu mai puțin de 1.400 de locuri pentru clienți, atât la interior, cât și pe terase. Food hall-ul va face parte din complexul One United, dezvoltat în clădirea istorică Hala Ford, notează Ziarul Financiar. 

Proiectul, programat să se deschidă în septembrie 2025, va avea o capacitate impresionantă, cu 70% din locuri la interior și restul pe terase. Investiția totală pentru acest food hall se va situa între 15 și 20 de milioane de euro, excluzând costurile pentru renovarea clădirii. Finanțarea va fi asigurată de Cătălin Gheorghe, One United Properties și de chiriași, în măsură mai mică.

„Estimăm că va avea încasări anuale de 50-70 de milioane de euro”

„Proiectul este prevăzut a fi deschis în septembrie 2025 şi va avea o capacitate de 1.400 de persoane pe scaune, atât la interior, cât şi pe terase”, a declarat Cătălin Gheorghe. În plus, acesta se arată optimist privind interesul operatorilor: „Vedem interesul operatorilor pentru a ni se alătura, suntem în postura în care alegem doar ce ne aduce plusvaloare.”

Până în prezent, aproximativ 75% din spațiile destinate restaurantelor și cafenelelor sunt deja închiriate. Antreprenorul va aduce în acest food hall toate brandurile din portofoliul său actual, cum ar fi Treevi Pizza și Sagakura, dar și concepte noi.

„Food hall-ul estimăm că va avea încasări anuale de 50-70 de milioane de euro, fiind vizitat de mii de persoane în fiecare zi”, a mai spus Cătălin Gheorghe.

Sursa foto: Treevi Pizza

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *