Campania inedită a unui restaurant din București: Le propui un preparat și dacă ei îl aleg tu îl mănânci gratuit

restaurant, preparat, bucuresti, meniu Sursa foto: Pexels/Andrea Piacquadio

Dumicat, restaurantul Melindei Teohari, deschis pe strada George Vraca 4, a lansat o campanie în care îi îndeamnă pe clienți să propună preparate, iar dacă localul îl alege și îl introduce în meniu aceștia îl mănâncă gratis.

Melinda Teohari ne-a mărturist că aceasta era deja o practică a localului și că mulți oaspeți completau micul chestionar cu sugestii de preparate, multe dintre ele inspirate și surprinzătoare.

„Dacă alegem acel fel de mâncare, cine l-a propus îl poate testa gratuit la fața locului, dacă ne place mult de tot și îl păstrăm în meniu o să vedem cum ne recompensăm, nu m-am gândit până acolo încă. Dumicat este un loc veggie friendly, pet friendly, cu un meniu gândit ca să fie shareubil, să poată fi împărțit între comeseni. Astfel toată lumea de la masă e împăcată. Vorba aceea, un blid cu mâncare îl împarți și cu dușmanul, mâncarea e cea care ne unește. Am dorit să creez un alt meniu, difert față de Paninaro (n.r. fostul restaurant) pentru că toată lumea mă confunda cu Paninaro. Ba chiar la început, pentru că a trebuit ca în trei săptămâni să ne mutăm din fosta locație, am avut același meniu. Acum s-au așezat lucrurile și avem preparate noi. Jumătate de meniu e fără carne, dar eu nu concep să gătesc fără unt și lactate. E un meniu ardelenesc urban, cu influențe din copilăria maramureșeană, cu multe preparate comfort-food”, a declarat, pentru G4Food, Melinda.

Restaurantul a publicat pe conturile de social media următorul anunț:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dumicat (@dumicat.bucharest)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: Pexels/Andrea Piacquadio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *