În timp ce majoritatea creștinilor au sărbătorit prima zi de Paști acasă sau la restaurant, un echipaj format din marinari români a petrecut pe vapor, în largul mării.
Căpitanul echipajului, cititor al site-ului G4Food, ne-a transmis că a petrecut prima zi de Paști la bordul vasului, aflat pe mare, și că au ciocnit ouă roșii, dar friptura din carne de miel a lipsit de pe masă. Carnea de miel nu se află printre proviziile alimentare ale vaporului.
”Sunt în voiaj, avem meniu normal, dar fără miel. Avem carne de pasăre la cuptor, sarmale. Avem ouă roșii, bucătarul este pakistanez naturalizat. Ouă roșii, drob din măruntaie de pui, ciorbă cu găluști, plus scrumbie de Dunăre friptă la cuptor electric. Scrumbie la discreție”.
Căpitanul ne-a mai comunicat că sunt bine aprovizionați: ”Avem alimente , fructe, legume , carne, lactate, nu ne lipsește nimic material”.
Cititorul nostru ne-a cerut să nu facem publice numele său și locația actuală a vaporului și a încheiat mesajul său cu îndemnul: ”Bucurați-vă de sărbătoarea asta sfântă”.